MENU
11:13 | February 27, 2017

SELLING MY CLOTHES – REFILL

Uncategorized

Some of the pieces I’m selling – check out my shop here!

Hej hjärtan! Jag vaknade av att någon ringde på dörren, blev så chockad och undrade vem det kunde vara som kommer hit på morgonen haha! När jag öppnade kom jag på vad det var, vi köpte nytt internet förra veckan som dom var tvungna att installera så han har varit här ett bra tag och fixat med det. Nu har vi nytt internet och det ska vara mycket snabbare än det vi hade innan, vårt var vääldigt slow och det kan bero på att Jon haft det sedan han flyttade hit typ. ;-) Anyway, jag har fyllt på min Sellpy-shop med lite nya grejer, när jag flög till Sthlm sist tog jag med mig några resväskor. Tyckte det gick så smidigt sist så jag kommer fortsätta sälja mina kläder jag inte längre använder där. :-) Hoppas ni hittar något, ovan är ett litet smakprov på vad som finns. I vanlig ordning går 50% av vinsten till Världsnaturfonden WWF. <3 Ni kommer till shoppen HÄR! Puss och kärlek <3

//Hey loves! I woke up by someone ringing the door, I got so chocked and wondered who it was outside our door in the morning haha! When I opened I remembered, we bought new internet last week and they had to install it so he was here for a while to set it all up. Now we have new internet and it will hopefully be a lot faster than the one we had before, ours was reeally slow and it might be because Jon have had it since he moved here. ;-) Anyway, I’ve added some more items to my Sellpy-shop, when I flew to Sthlm last time I brought some suitcases. Thought it was so easy to do last time so I’m gonna continue selling the clothes that I don’t use anymore there (and I will try my best to get world wide shipping!!). :-) Hope you can find something you like, above are some of the pieces. As usual 50% of the profit goes to WWF (charity). <3 You’ll get to the shop HERE! Kisses and hugs <3

In collaboration with Sellpy.

9 Responses to “SELLING MY CLOTHES – REFILL”

 1. Hiba on

  Hello Jannii !! I just love your posts and the way you dress up 😍😍😍😍😍😍I noticed that you bought a new computer (Dell ) on Jon’s vlog and I wann have your opinion about it , what do you like most ? Dell or Mac ?

  Reply
 2. Linn on

  Hej Janni. Vad är det för märke på den vita spetsklänningen?😍 Är i full gång med att leta studentklänning och den där skulle vara en ren dröm! Kram

  Reply
 3. Lea on

  Du burde selge tingene dine et sted hvor man kan sende til Norge også.. Er så mange ting jeg vil kjøpe, men de chipper ikke til Norge:(

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)