Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:00 | February 19, 2017

PEDALERS BRUNCH

One fav spot in Calabasas – Pedalers Fork!

God morgon babes! Om allt gått som det ska sitter vi på flyget mot Zurich nu, där har vi 1,5 timme innan vi flyger hem till Monaco. Känns supertråkigt att lämna LA men det ska bli mysigt att komma hem några dagar. :-) Vi avslutade resan på bästa sätt, vi var en stor grupp som körde ett Soulcycle-pass och avslutade med en lång brunch på Pedalers Fork. Det är stället vi åker till och köper kaffe varje morgon, och kaffet är det bästa jag smakat… Dom har riktigt bra mat där också, hett tips är deras chia-porridge! Jag måste prova mig på det hemma, det är som en vanlig gröt med chiafrön, banan, bär och nötter i samma skål. :-) Nu blir det flygplansmat för mig i några timmar men det brukar vara helt okej, iallafall när man åker långflyg. Hörs när vi är framme, puss och kram <3

//Good morning babes! If everything went as planned we’re on the flight to Zurich now, there we have 1,5 hours before we fly home to Monaco. Feels super sad to leave but it will be nice to come home for a few days. :-) We finished the trip in the best way, we were a big group doing a Soulcycle workout and finished it all with a long brunch at Pedalers Fork. That’s the place we go to every morning to buy coffee, and that coffee is the best I’ve had… They have great food there too, a great tip is their chia porridge! I have to try to make it at home, it’s like a normal oatmeal with chia seeds, berries and nuts in the same bowl. :-) Now I’m gonna eat airplane food for a few hours but that’s usually okey, at least when you’re on the long flight. Talk to you when we arrive, kisses and hugs <3


19 kommentarer19 kommentarer om “PEDALERS BRUNCH”

  Janni, you are so amazing and beautiful person. You inspire me every day!:)
  I am curious and want to ask one beauty question. How do you get rid of your body hair. You use epilation or laserepilation?
  Looking forward for an answer.

  Reply

  Åh du är så lik din syster på den här bilden <3
  Ser asmysigt ut! Gud vad sugen jag blev på godkaffe nu :)
  Hoppas flygresan går fint!
  Kram kram

  Reply

  Hjj Och Godmorron fran Uk .. trewvlig resa Hemmat Jag hoppas ..Men Igen Skont och fina Bilder I La wow Det var Kul Ocksa att ses Michaela Och Rley De at alltid Sa NicE”” . Bra Vanner Vad ??. Okej ta hand om Halsa Jon” Kram Tc X

  Reply

  Hi Janni,
  First of all, I love your blog, you are an inspiration for me.
  Where are the rings from that you are wearing?

  Reply

  Thanks <3 They're all from different places, most of them are custom made. :-) Xx

  Reply

  mums! du verkar ha så sunda matvanor med balans! har du något tips till hur man får en bra relation till just mat och slipper all mat “hets´´?
  du är bäst! kram

  Reply

  Hej söta! Jag tror att man inte ska fundera så mycket, man behöver mat för att orka leva och ha kul. Jag känner inte att det är värt att fokusera på mat plus att jag inte fungerar normalt när jag är hungrig haha! Jag äter ungefär var 3e timme, annars blir jag grinig. ;-) Mitt tips är att fokusera på det roliga i livet och se mat som något gott och något du behöver för att orka, det är nog mitt bästa tips. Kram!

  Reply

  Hey!!!

  What Camera did you use in these pictures and what lense, wasit your Leica or Nikon D750 20mm?

  thanks xx

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.