MENU
20:02 | January 30, 2017

TOUR EIFFEL

TRAVEL

By the Eiffel Tower <3 wearing Nelly jacket (similar here!) and pants (here!)/ Vero Moda jacket (here!) – adlinks

Jag var ju tvungen att svänga förbi Eiffeltornet när jag var i Paris, och knäppa av några bilder. ;-) Tycker det är så fint! Jag har verkligen landat nu när jag äntligen kom hem efter en månad på resande fot. Det var varit skönt och välbehövligt med några lugna dagar hemma. Imorse fick jag ett ryck och började rensa, och typ 6 timmar senare hade jag rensat varenda låda haha! Bästa känslan när man rensat allt man har och känner att man har koll, nu återstår bara problemet att jag har typ fyra resväskor med kläder jag inte längre vill ha. Funderar på hur jag ska skicka det så jag kan sälja det online som jag gjorde sist, tyckte det var så smidigt och verkade uppskattat! Känner ni igen er i att man rensar bort massor men det ändå känns som man har fulla garderober? Förstår inte hur allt fick plats innan haha! Nu ska Jon och jag stänga ner datorerna och hyra någon film på tvn, så vi hörs imorgon. Puss och god natt <3

//I just had to stop by the Eiffel Tower when I was in Paris, and shoot some photos. ;-) I think it’s so pretty! I’ve really landed now when I finally came home after a month of traveling. It’s been so nice and needed with a few calm days at home. This morning I started cleaning out, and like 6 hours later I’d cleaned out every drawer I have haha! The best feeling is when you’ve cleaned out everything you have and feel that you have control, now I just have a problem with four suit cases filled with clothes I don’t want anymore. Thinking about how I can send it so I can sell it online like I did last time, thought it was so easy and seemed like it was appreciated! Do you know what I mean when you clean out a lot of clothes but it still feels like your closet is full? Can’t get how I could fit it all before haha! Now Jon and I will close down our computers and rent a movie on tv, so I’ll talk to you tomorrow. Kisses and good night <3

26 Responses to “TOUR EIFFEL”

 1. Rebecca on

  Looking fab Janni!
  Jag kollade precis på Jon’s vlog från idag när han lagar mat och la märkte till er nespresso maskin i bakgrunden.
  Har en likadan och något som jag missade i början, som jag såg att ni också gjort är att på droppbrickan sitter det plast runt “gallret”
  vilket gör att den ser vit ut, men tar man bort det så blir den i rostfritt stål som alla andra detaljer. Det är alltså bara en skyddsplast som man
  egentligen skall ta av :)
  Ville bara säga det. Ha det fint :)

  Reply
 2. Tyra on

  I know the feeling!! haha.. Her gang jeg skal rydde i klesskapet blir det en evig prosess, jeg hiver bare alt ut og det er SÅ. MYE. MER klær enn jeg trodde :P
  Vet at det er vanskelig, men det er sikkert flere som ikke bor i sverige som vil kjøpe klærne dine :D hihi :*

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)