MENU
18:28 | January 29, 2017

BLIND FOR LOVE

Uncategorized

Gucci backpack/ Nelly shirt (here!) – adlink

Här kommer dagens sköna look, och min nya väska! <3 Jon överraskade mig med en present för att fira en miljon på Instagram, och jag blev så himla glad. Trodde verkligen inte jag skulle få en present men så kom han hem med den här, min fina kille! Jag älskar den, annorlunda och riktigt skönt med en ryggsäck. Jag släpar ju ofta runt på kameran och massa annat och har letat efter en snygg ryggsäck länge. Nu hittade han the one och jag har använt den två dagar i rad redan! ;-) Perfekt storlek och jag älskar alla detaljer på den. Tack igen älskling! Nu ska Jon laga middag till oss och sen ska vi bänka oss framför tvn, kolla film och mysa. Bästa söndagsaktiviteten. PUSS <3

//Here’s today’s comfy look, and my new bag! <3 Jon surprised me with a gift to celebrate one million on Instagram, and I got so happy. I really didn’t think I would get a gift but then he came home with this, my amazing boyfriend! I love it, it’s different and it’s so nice with a backpack. I always drag around my camera and lots of other things and I’ve been looking for a nice backpack for a long time. Now he found the one and I’ve used it two days in a row already! ;-) Perfect size and I love all the details on it. Thanks again love! Now Jon will cook dinner for us and then we’re gonna place ourselves in front of the tv, watch a movie and cuddle. The best sunday activity. HUGS <3

31 Responses to “BLIND FOR LOVE”

 1. Ellen Linder on

  Väskan är såååå snygg!! Skulle du vilja lägga ut vart du köpt dina jackor som du visade på vloggen? Också sjukt snygga!
  Kram Ellen

  Reply
 2. Pernilla S on

  Så fint av honom! :) Väntade spänt på att få se vilken det var han köpte, följer ju hans vlogg också. I somras köpte jag en ryggsäck och det var ett riktigt bra val, när man måste ha med lite mer grejer än vad som får plats i en liten handväska.

  Reply
 3. Elin on

  Passar dig så himla bra :-) Det finaste av allt är att han valde den för att han visste att du skulle gilla den. DÅ känner man varandra bra! Ni är så fina tycker jag, utstrålar lycka!

  Reply
 4. Mikayla Masanetz on

  OMG THIS PHOTOGRAPHY IS STUNNING !!!!! Who took these photos ???? btw you’re stunning and amazing. Thanks for being inspiration to me :)

  Reply
 5. Nicole on

  Hey Janni, just wondering does the bag have a style name or anything. I’ve been searching all online and I can’t find it anywhere. I love it and all your photos are gorgeous. Big love, Nicole xx

  Reply
 6. Lina on

  Janni, you always look amazing! I felt in love with this Gucci bacpack! And I am searching everywhere for it, but I cant find where to buy it… Janni, maybe you can tell? I would be very thankful :)

  Reply
 7. Jessica on

  Janni, I was wondering if you could send a link for the backpack. I love it but I can’t find it anywhere. I love your vlogs and blog!! I can’t wait to watch your new videos!!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)