Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:14 | January 10, 2017

CRAZY SKY

This morning view… <3

God morgon babes! Den här himlen vaknade vi upp till idag, helt galen… Mina favoritfärger samlade på samma gång! ;-) Så himla vackert! Jag har ju bara idag och imorgon kvar här sen åker jag till Stockholm en sväng. Är inte jättesugen på slask och snö än (även om snö hade varit lite mysigt), men jag vill åka dit så jag kan köpa en ny dator ASAP. Haha! Det första jag kommer göra när jag landar på arlanda är att åka och köpa en ny. Den har funkat efter jag rensade hela datorn och startade på noll, men idag kunde jag inte ens komma in på den… Den bara fryser och dör, så jag håller på att bli galen just nu. Varför jag inte åker och köper en här i Spanien är för att jag vill ha ett svenskt tangentbord, annars hade jag redan varit i Apple-butiken, så irriterad är jag just nu. ;-) Anyway, det ska inte få förstöra dagen så jag ska ut och på en prommis nu. Hörs senare, puss <3

//Good morning babes! We woke up to this sky today, completely insane… My favorite colors all together at the same time! ;-) So pretty! I only have today and tomorrow here and then I’m leaving to Stockholm for a few days. Not really in the mood for slush and snow yet (even though snow would be nice), but I want to go there so I can buy a new computer ASAP. Haha! The first thing I’m gonna do when I land at Arlanda is to go and buy a new one. It’s been working since I reset it and started at zero, but today I couldn’t even log in to it… It just freezes and dies, so I’m loosing my mind right now. Why I’m not driving to the closest Apple store to buy a new one here in Spain is because I want a swedish keyboard, if that wasn’t the case I would be in an Apple store already, so annoyed right now. ;-) Anyway, that won’t ruin my day so I’m heading out for a walk now. Talk later, hugs <3


16 kommentarer16 kommentarer om “CRAZY SKY”

  Wooow! That sky is amazing! Wish I could go and wake up to such a sight… But exams make me stay in cold and grey Denmark….

  Reply

  Hej Janni!
  Vore så roligt om du kunde göra en video om vilka träningskläder du har, jag tycker att du har sjukt snygga träningskläder. Samt vilka märken du skulle kunna rekommendera!

  Reply

  PRECIS den färgen himlen hade en kväll i Miami!! så magiskt <3

  Reply

  Hej! Skulle vara så roligt om du kunde göra ett inlägg om hur du redigerar dina bilder. Dina bilder på Instagram (och bloggen, självklart) är alltid så fina!
  Kram

  Reply

  Why are you giving Apple even more money when they couldn’t even fix your old computer for a pretty large amount of money? They look nice, but are totally over-hyped, you can get a better laptop for the same price from another company.

  Reply

  Haha, I don’t know… At the moment I’m thinking about cancelling my Apple-order and buy another brand. Just have to find one that’s good enough! Xx

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.