Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:04 | January 9, 2017

FLUFFY

Sanne Alexandra jacket (sold out).

God morgon hjärtan! Hur mår ni? :-) Jag mår prima, vaknade upp till sol och fint väder idag igen. Är så glad och tacksam över att jag kan vara här så mycket nu. Blir så lugn och glad här i solen. Men det vet ni redan! :-) Jag kom på att jag helt glömt lägga upp dom här bilderna från taket härifrån, vi hade verkligen magiskt ljus den kvällen. Tyvärr är jackan slutsåld nu och jag letade efter någon liknande, men kunde inte hitta någon… Jag såg en fråga varför jag inte bor i Casa Camo nu när jag är här, och det är för att jag hänger med min syster och har hjälpt till med barnen. Roligare att bo ihop med någon också och inte bo själv i ett hus, hehe. ;-) Nu ska vi ta en kaffe och sen gå ut på en promenad längs vattnet. Puss <3

//Good morning loves! How are you? :-) I feel great, woke up to sun and nice weather today again. I’m so happy and grateful for being able to be here so much now. I get so calm and happy here in the sun. But you know that by now! :-) I realized I forgot to post these pics from the rooftop from here, we had such a magical light that night. Unfortunately this jacket is sold out and I looked for something similar, but I couldn’t find it… I saw a question about why I don’t stay in Casa Camo now when I’m here, and that’s because I hang out with my sister and I’ve helped her with the kids. It’s more fun to live together with someone and not alone in a big house, hehe. ;-) Now we’re gonna have a coffee and then go for a walk by the water. Hugs <3


13 kommentarer13 kommentarer om “FLUFFY”

  Hej Janni! En fråga angående boende i Marbella. Vilka områden anser du är bäst att köpa bostadsrätt i? Är San Pedro bra? Hoppas du har möjlighet att svara! Kram

  Reply

  Hej söta! Min pappa och syster bor i Nueva Andalucia, och vi i La quinta och jag gillar dom områdena massor. San pedro tror jag är på G upp och jag gillar det, men vågar inte säga nåt då man aldrig vet vad som händer. :-) Men mysigt är det! :D Kram!

  Reply

  Riktigt fina bilder! Och vad synd att jackan är slut för den är verkligen grymt snygg!!

  Reply

  Wow, you really are the most beautiful woman I know!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.