MENU
19:07 | December 7, 2016

WATERFALL

TRAVEL
janni-deler-waterfall-lombok-7-of-7 janni-deler-waterfall-lombok-5-of-7 janni-deler-waterfall-lombok-1-of-7-copy janni-deler-waterfall-lombok-4-of-7janni-deler-waterfall-lombok-2-of-7

Magical adventure spot yesterday – waterfalls!

Här var vi på utflykt igår… Ser ni hur magiskt det är? Vi åkte till vattenfallen som var cirka 1,5 timme bort med bil, och vi kom till värsta djungeln. Vi hade tänkt oss en liten utflykt i någon timme men det slutade med att vi var där i typ 6 timmar, haha! Vi gick runt, badade i vattenfallen, några av killarna hoppade i ett vattenfall och vi bara njöt av att vara i naturen. Man mår ju så bra där… :-) Lombok är ett otroligt härligt ställe, så glad över att vi åkte dit. Nu ska jag sova, sista dagen här på Bali imorgon innan det bär av igen. Hörs imorgon, puss och kram <3

//This is where we went for our adventure yesterday… Can you see how magical it is? We went to the waterfalls which was located like 1,5 hours by car, and we arrived to this crazy jungle. We were planning a tour for like an hour but it ended up with us being there for like 6 hours, haha! We walked around, went in the waterfalls, some of the guys jumped in a waterfall and we just enjoyed being in the nature. You just feel so good there… :-) Lombok is such a cool place, so glad we went there. Now it’s time to sleep, we have our last day here in Bali tomorrow before it’s time to go again. Talk tomorrow, kisses and hugs <3

20 Responses to “WATERFALL”

 1. Margaux on

  Hi! I’m a huge fan of your blog! I love all your pictures and your vlogs :)
  What camera do you use to take these pictures? They are exquisite
  Have a great holiday

  Reply
 2. Julia on

  Jag och min kille planerar en resa till Bali i mars – skulle inte du kunna sätta ihop en guide över vad man inte får missa? Utflykter, hotell, transport, restauranger, stränder, tips osv osv. Vore underbart att läsa eftersom du varit där ett par gånger nu! :) Kram

  Reply
 3. Sofie on

  Vilket ställe alltså, wow! Var i Lombok under veckan på surfingcamp så hade inte tid med detta, men de skulle man ju haft. Synd man missade er också :)

  Reply
 4. mireia on

  Hi Janni! I am planning a travel to bali & lombook this summer, I fall in love with it when I saw Jon and your videos on youtube… so amazing! Do you kno the exact location of this waterfalls I woul love to go there!!
  Thank you soso much!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)