Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:00 | December 4, 2016

MATCHING SET

janni-deler-outdoor-workoutl1180723 janni-deler-outdoor-workoutl1180704-copy janni-deler-outdoor-workoutl1180698 janni-deler-outdoor-workoutl1180746

Top here!/ Shorts here!/ Sweater here!  – all from Björn Borg.

Hej hjärtan! Här kommer en färgglad träningsoutfit som piggar upp vem som helst. :-) Jag gör ett samarbete med Björn Borg just nu och hela outfiten kommer därifrån. Jag älskar ju matchande set och jag gillar färg, speciellt när jag tränar. :-) Det ger en lite extra energi liksom! Vi har ju knappt tränat här borta, surfingen blir mer än nog träning. Jag har försökt stretcha lite emellanåt och stå på huvudet i vanlig ordning, tycker det är så skönt haha! Ska försöka få till lite yoga också, ska se om tjejerna här i huset vill göra det. :-) Jag ska försöka skriva lite mer om vad för träning jag kör, jag vet att ni är många som frågar om mitt upplägg när jag kör utomhus och utan vikter. Jag kör nästan bara cirkelpass nu för tiden med min egen kroppsvikt, det är så enkelt för jag kan göra det vart som helst, hur som helst och variera mig massor. Skulle ni vilja ha lite sån inspiration? PUSS <3

//Hey loves! Here’s a colorful workout outfit that gives anyone energy. :-) I’m doing a collaboration with Björn Borg right now and the entire outfit is from there. I love matching sets and I like colors, especially when I work out. :-) It gives some extra energy somehow! We’ve barely worked out over here, the surf is training enough. I’ve tried to stretch a bit sometimes and also done some head stand as always, I think it’s so nice haha! Will try to do some yoga as well, will see if the girls here wants to do it. :-) I will try to write a bit more about my training, I know a lot of you ask me how I do when I train outside without weights. I mostly do circuit workouts nowadays with my own body weight, it’s so easy since I can do it wherever, however and vary a lot. Would you be interested in some inspiration? HUGS <3

In collaboration with Björn Borg.


29 kommentarer29 kommentarer om “MATCHING SET”

  Brukar alltid se på era videos och där är det i princip alltid du som håller i cirkelpassen, intressant hur du får inspiration? Träningsinlägg låter super ? Ni har jättehärliga personligheter, älskar det med dig och resten av overkill-team ?

  Reply

  Hej söta! Jaa jag gillar det, jag hittar inspiration lite överallt faktiskt. :-) Gamla pass, instagram och bara tänker ut olika övningar som jag sätter ihop. Kram!

  Reply

  Om ni vill åka till en fin strand, åk till mawun beach. Åk dit tidigt. Innan 9 så att folk inte kommit dit. Då har ni den vackraste stranden i världen att sola på, dricka en kokosnöt och fota, helt för er själva!

  Reply

  It would be very interesting!! I need more ideas for work outs!

  Reply

  Superfint set! Du är väldigt inspirerande och hade gärna läst om lite hur du tränar för att få lite ny motivation. Har du några tips på hur man kan träna för att lära sig stå på huvudet eller hur du gjorde hade det också varit väldigt uppskattat, vill försöka lära mig!

  Reply

  Hej söta! Åh jag ska skriva mer om det, lovar :-) Mitt tips är att träna med en vägg bakom, balansera mot den och sen öva på hur du ska stå själv. :-) Kram!

  Reply

  Hej!! Vill bara säga tack så himla mycket för att du la ner tid på att läsa vår blogg, otroligt tacksam.

  Reply

  Även om jag själv är urkass och har noll intresse av att träna, så måste jag ändå säga att … OM jag skulle träna, självklart skulle jag ha ett snyggt set att träna i. Typ det du har på dig. ?

  Reply

  Hade vart superkul! Jag har blivit väldigt inspirerad av dina tidigare träningsinlägg,de man fått se i dina och Jons vloggar. Jag och killen var ute och cirkeltränade tillsammans i veckan för första gången mycket på grund av det. Riktigt kul var det också! Har tidigare försökt springa ihop men har så olika tempo att det inte fungerat så bra.

  Reply

  Kul att höra!! :D Ska skriva ihop lite om det snart!! Kram <3

  Reply

  Yes!!!! I would love to learn more about your workout schedule!!
  Kisses from Greece!!!!

  Reply

  JA! Gärna träningsinspo med övningar utan vikter. =)

  Reply

  Klart man vill ha träningsinspo :) För jobbigt att ta sig till gymmet på vintern så det blir ju perfa med grejer man kan göra hemma! Gärna tips på vad man ska äta innan/efter träning också, jag kan själv ingenting om sånt

  Reply

  Yes, it would be very interesting to know how you train! And some Inspiration is always good ;-)

  Reply

  Jaaa! Behöver verkligen inspiration till att träna med egen kroppsvikt :)

  Reply

  Hej! Sjukt snygga kläder. Vad heter kamera modellen ni fotar med? Ska köpa en hade jag tänkt!:)

  Reply

  Tack söta <3 Jag fotar med Nikon D750 eller Leica Q! Kram!

  Reply

  Jaa!! Det vore superkul med mera träning i bloggen, :3@- gärna dina pass så att man kan själv pröva på dem!:)

  Reply

  What a great set babe! That color is so pretty. I’m so scared to wear color when it comes to my gym clothes, but I love this. I need!!! Xx

  http://www.inesinla.com

  Reply

  ja, vill gärna se träningsvideo. har gillat de du gjort förut. älskar att se dina vlogs o läsa på din blog.. du är en sån glad o härlig tjej=)

  Reply

  Love the shots and especially the yoga pose! Keep crushing it Janni! :)

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.