Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:38 | November 14, 2016

GETTING READY ROUTINE

How I get ready for a night or dinner out!

Hej babes! Hur mår ni? :-) Jag mår super, kom precis hem efter ett sjukhusbesök med syster och lillan. Min syster går varje måndag nu som sagt (för att kolla bebis nummer två) så jag följde med som barnvakt även idag. Säger aldrig nej till att ställa upp som moster! ;-) Igår postade jag en video på min youtube där jag visar hur jag gör mig iordning för en middag eller utekväll. Jag gjorde den i samarbete med Calvin Klein och doften jag visade igår. Jag gör det ganska enkelt för mig och om jag ska ut och festa lägger jag kanske lite mer make up, annars samma sak som för en middag. Hoppas ni gillar den! Nu ska jag faktiskt lägga mig vid poolen en timme och lyssna på någon dokumentär, så vi hörs sen. Puss <3

//Hey babes! How are you? :-) I feel great, just got back from a visit to the hospital with my sister and the little one. My sister goes there every monday now as I mentioned before (to check how baby number two feels) so I joined them as a baby sister today as well. I will never say no to be there as an auntie! ;-) Yesterday I posted a video on my youtube where I show how I get ready for a dinner or night out. I did it together with Calvin Klein and the fragrance I showed yesterday. I make it easy for myself and if I’m going out for a party I might put on some more make up, otherwise the same as for dinner. Hope you like it! Now I’m actually gonna go out and lay down by the pool for an hour and listen to a documentary, so I’ll talk to you later. Hugs <3

Video in collaboration with Calvin Klein.


18 kommentarer18 kommentarer om “GETTING READY ROUTINE”

  Håret … jag säger, håååret! Så himla fint. Funderat på den där hårborsten med värme ett bra tag, men undrar smått om den verkligen fungerar på mitt envisa och tunna hår som aldrig vill som jag vill. Hahaha :-D
  Ha en bra Måndag. :-)

  Reply

  I just watched it !! I’ve always wanted to see your getting ready routine cause your make-up always looks nice, simple and beautiful :) I love it !!

  https://ayeuh.wordpress.com/

  Reply

  Vad heter hårverktyget du använde för att rulla håret i videon?

  Reply

  Den är från Babyliss, vet dock inte vad den heter… :-/ Kram!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.