Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:02 | November 13, 2016

DEEP EUPHORIA

janni-deler-deep-euphoria-calvinkleindsc_2167-redigera janni-deler-deep-euphoria-calvinkleindsc_2171-redigera janni-deler-deep-euphoria-calvinkleindsc_2189-redigera-copyjanni-deler-deep-euphoria-calvinkleindsc_2163-redigera-redigeraThe new Calvin Klein Deep Euphoria fragrance (here!). <3 I’m wearing a By Malina dress.

Jag har hittat min nya doft. Jag har svårt att fastna för en specifik doft och brukar använda flera olika beroende på humör, men när jag fick frågan om att göra ett samarbete med Calvin Klein och deras nya “Deep Euphoria” sa jag ja direkt. Jag använde deras klassiska Euphoria (som har funnits i 10 år) när jag var yngre, så när jag kände på den nya versionen blev jag fast. Den riktar sig mot en lite mer modernare målgrupp och har dofter från mandarinlöv, svart ros och mysk bland annat. Jag använder den både till vardags och fest, tycker den funkar lika bra till båda. :-) Ha en fin kväll, puss <3

//I’ve found my new fragrance. I have a hard time falling for a specific fragrance and I usually use several different ones depending on my mood, but when I got asked to do a collaboration with Calvin Klein and their new “Deep Euphoria” I said yes straight away. I used their classic Euphoria (that’s been available for 10 years) when I was younger, so when I tried the new version I got hooked. It’s a bit more modern and has it’s fragrance notes from mandarine leaf, black magic rose and musk among others. I use it both for day time and party, I think it works just as good for both. :-) Have a great night, hugs <3

 In collaboration with Calvin Klein.


13 kommentarer13 kommentarer om “DEEP EUPHORIA”

  Oh! Den klänningen, hur snygg som helst. Vilka är dina absoluta favoriter inom parfym. Jag avgudar ju flowerbomb, men det skulle vara kul och höra dina idéer kring olika märken, och hur du väljer. Ha en jätte mysig dag! Kram <3

  Reply

  Hej söta! Mina favoriter just nu är CK Deep euphoria, Ragdoll LA har en parfym som är magi (liten som man rullar på) och sen gillar jag flowerbomb också. ;-) Kram!

  Reply

  Ja men det är så najs att ha en egen doft som man verkligen gillar och kan hålla sig till!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.