MENU
18:21 | October 30, 2016

FULL DAY IN MONACO

Uncategorized

Filmed a snap every hour in Monaco yesterday – enjoy! <3

Hej babes! ÄNTLIGEN dags för en ny vlogg, jag har verkligen hamnat efter där senaste tiden. Jag tror att efter jag bestämde mig för att göra två i veckan så blev jag stressad så det slutade med att jag knappt gjorde några… Konstigt men sant, haha! Nu har jag iallafall bestämt mig för att göra en i veckan, och jag tänkte att söndag är en bra dag att posta den på. Vad tycker ni? Vilken dag är bäst? :-) Jag filmade lite varje timme igår, ni verkar ju gilla det och det är väldigt kul att filma tycker jag. Så – såhär såg gårdagen ut och jag hoppas ni gillar den! Btw, vi körde livestream på Jons youtubekanal idag, var ni några som kollade? Sjukt kul!! PUSS <3

//Hey babes! FINALLY time for a new vlog, I really slacked on that lately. I think that after I said I would do two a week I got stressed and it ended up with me not making any almost… Weird but true, haha! Now I’ve decided to make one a week at least, and I thought sunday would be a good day to post it on. What do you guys think? What day is the best? :-) I filmed a snap every hour yesterday, you guys seem to like that and it’s very fun to shoot. So – this is how yesterday looked and I hope you like it! Btw, we did live stream on Jon’s youtube channel today, did anyone watch it? So much fun!! HUGS <3

29 Responses to “FULL DAY IN MONACO”

 1. Viktoria on

  Hei! Hvordan er ditt forhold til kropp og kosthold? :) Kan du unne deg å “skeie” ut eller holder du deg kun til sunne måltider? Hva innebærer deg eventuelt for deg å spise litt ekstra, er det liksom en liten sjokolade eller kan det være mer? Og spiser du mindre dagene etter eventuelt? :-)

  Reply
  • janni on

   Hej söta! Absolut kan jag det, och gör det också. :-) Gillar dock hälsosam mat mer och mår så otroligt mycket bättre av det. När jag väl äter “skit” så blir det inte en liten choklad, jag är en “allt eller inget” så då snackar vi en godispåse, glass och whatever jag är sugen på haha! Äter inte mindre dagen efter för det, behöver samma mängd mat för att funka. :-) Kram!

   Reply
 2. kristina on

  I coudlnt watch it but i was so saaad. but i am watching it right now and it is amazing. soo natural, crazy, funny. I love jon ( not the way u do :D ) but he is soo funny, mature… marcus is super funny , cant describe it actually, I could see u were pretty nervous at the beggining and i can see u dont talk to much on the camera. u dont like explaning things. but when u talk to the guys u r really talkative. dont worry u are awesome and ur english is great!
  i understand it is hard to film when guys are filming all the time. could u do smt different? not filing ur day but for example : things u didnt know about janni, or Q and A with ur father, or i WOULD love to see a video about clothes. Just pick like 30 pieces and style it with something and show it ot us. not like in a proffesional way, just basic in your apartment :) would be awesome. Or video about ur plans- if u wanna have your own brand, upcoming travelling, upcoming collaboration :).
  Sorry for such a long post :D

  Reply
  • janni on

   Naaw, thanks babe! <3 It was completely raw, unedited and I liked it a loot! :D I guess I was nervous in the beginning, but after a while it felt better. Thanks for the tips babe, I will for sure keep those in mind! Xx

   Reply
 3. Cicci on

  Hej!
  Blir pepp av dina vloggar, kikar även på järngängets som också är bra, herregud tror min tremånaders känner igen Jons röst mer än sina mor och farföräldrar men back to the point. Om man får önska så skulle jag vilja se en träningsvlogg, med övningar som man kan göra hemma, typ en sådan som Alex och du gjorde, korta pass som man blir helt slut av, om man får önska alltså.

  Och till the bucket list: Bila genom någon delstat USA? Kika på valar i Norge? Det är ju sånt man drömmer om själv och genom att titta på er så känns det lite som att man får göra det.

  Keep up the good work.

  Reply
  • janni on

   Hahaha, så rolig kommentar! :D Träningsvloggar skriver jag ner, det verkade folk gilla sist och jag gillar att träna så perfect match. ;-) Tack för bucketlist tips!! Kram <3

   Reply
 4. Hedda on

  Jannii!!! Når dere blir lei av The Blacklist (blir ganske kjedelig etter sesong 2), så MÅ dere begynne å se Designated Survivor. Den tror jeg alle tre kommer til å like. Er bare 5 episoder ute til nå, men det kommer en ny hver torsdag. SE DEN!!!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)