MENU
20:18 | September 3, 2016

BACK AT IT

TRAINING
janni-deler-back-on-itJ1170834-Redigera-2 janni-deler-back-on-itJ1170809-Redigera

Finally time for a workout! Wearing Fitnessguru top (here!)/ Alo Yoga shorts

Äntligen! Fick feeling och ville komma igång med träningen igen, det har liksom hamnat åt sidan som det gör ibland. Först resande, sen andra prioriteringar under resan och senaste dagarna jetlag. Det blir liksom en ond spiral, jag är trött på grund av jetlag såklart men även på grund av att jag inte tränat – det leder till att jag känner mig för trött för att träna. Hänger ni med? Haha! Anyway, jag gick ut och körde ett lugnt pass för att väcka igång kroppen och det känns så skönt nu efteråt. Imorgon blir det en lite tuffare cirkel tänkte jag, jag brukar behöva 2-3 pass innan jag får suget efter träningen när jag haft ett uppehåll. Nu ska jag hoppa in i duschen, njuta av alla mina rensade garderober och kolla en film. Puss och kram <3

//Finally! Got feeling and wanted to start working out again, I forgot about that somehow like all of us do sometimes. First traveling, then other priorities during our trip and the last few days because of jetlag. It ends up in a bad routine, I’m tired because of jetlag off course but also because I haven’t worked out – that leads to me being too tired to work out. Are you following? Haha! Anyway, I went outside and did a calm session to kick start my body and it feels so good now. Tomorrow I’m gonna do a tougher circuit, I usually need 2-3 sessions before I feel like I want to work out after a pause. Now it’s time to jump in the shower, enjoy all my “cleaned out” closets and watch a movie. Kisses and hugs <3

13 Responses to “BACK AT IT”

 1. Amina on

  Känner precis igen mig i träningskänslan och den onda spiralen. Men sen när man väl har börjat så tycker jag snabbt att man kommer tillbaka – man mår ju så sjukt mycket bättre av att få röra på sig! Jag började lite smått igår och fortsatte så gott jag kunde idag och nu har vi hittat ett himla bra gym här i Milano så nu känner jag mig sjukt taggad! :)

  Reply
 2. Emma on

  Härliga bilder! :)
  Har en fråga till dig om Kapstaden, vet att du var där för ett tag sen. Vad tyckte du om Sydafrika, något du rekommenderar? Jag funderar nämligen på att resa dit senare i höst :P är dock lite rädd för att flyga och det är en ganska lång resa. Hur upplevde du den? :) Hoppas du har möjlighet att svara!

  Reply
 3. Harriet on

  Hi Janni, would you mind telling me which size in the sports bra you got? I’m a similar build/size to you, but there is no size chart to explain their XS, S, M etc so I have no idea which one to choose? Thanks, H xx

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)