MENU
21:06 | July 31, 2016

MY 3 FAVORITE HEALTHY SMOOTHIES

FOOD

I show you how I make my favorite smoothies – try them out! <3

Det här har jag sysslat med idag, haha! Jag visar hur jag gör mina favoritsmoothies, jag brukar göra den gröna till frukost och någon av de andra till mellanmål på eftermiddagen. :-) Jag är en riktig smoothie-nörd… Älskar det, speciellt på sommaren! Hoppas ni gillar videon, jag kanske startar mitt eget matprogram i framtiden haha! Eller inte. ;-) Vad tycker ni är roligast när det kommer till videos? Vill ni ha något speciellt? Eller är vanliga vloggar roligast? Let me know så ska jag lyssna på er, jag tycker det är väldigt roligt iallafall och tycker det är kul att lära mig. Ha en fin kväll och prova ett av smoothie-recepten imorgon! PUSS <3

//This is what I’ve been up to today, haha! I show you guys how I do my favorite smoothies, I usually do the green one for breakfast and the other two as a snack in the afternoon. :-) I’m a true smoothie nerd… I love it, especially during summer! Hope you like the video, maybe I’ll start my own cooking show in the future haha! Or not. ;-) What do you like the most when it comes to videos? Do you want anything special? Are normal vlogs the most fun? Let me know and I’ll listen, I think it’s really fun at least and I enjoy learning. Have a great night and try one of the smoothie recipes tomorrow! HUGS <3

71 Responses to “MY 3 FAVORITE HEALTHY SMOOTHIES”

 1. Kathrin on

  I really like your Videos, but enjoy your normal vlogs the most. It is so interesting to see what you are doing your whole day. Stay who you are. You are such an inspiring person. <3

  Reply
 2. mathilda on

  Tips på video ! En rundvandring i din garderob, där du visar dina nya kläder som du berättade om häromdagen. Typ som en lookbook haul, där vi får följa med när du stylar dig på olika vis . Kram

  Reply
 3. Travelblogger Lisa on

  aaaand it would be awesome if you could share more recipes in your future videos, also ‘healthy snacks while traveling’, how to stay in shape while traveling and as someone mentioned before, your favorite Apps etc :-) And a few Restaurant/Shopping Tips for Marbella/Costa del Sol :-)
  You once shared somewhere a salad with falafel, have you made the falafel on your own? :)

  Reply
 4. BRANX on

  hei Janni!
  I love smoothies as well. <3
  Maybe you would like to try some smoothies with Congee (it is a type of rice porridge)! You can have it as a liquid meal. You can put all kinds of fruit or vegetables into it, also nuts or spices. #yummy! ; )

  Reply
 5. Malin on

  Haha jag skrattade så mycket åt provsmakningen :) Ni är så jävla roliga tillsammans! Smoothisarna såg sjukt goda ut, jag ska testa redan i veckan.

  Jag tycker att how-to-vloggar som den här är roliga och vill gärna ha fler Challenges med dig och Jon (om han vågar det igen, haha).
  De vanliga follow-me-around-vloggarna är alltid roliga att se. Gillar att hänga med och se vad som händer :)
  Tror du skulle kunna ha ännu fler Q&As också. Det finns alltid en massa saker som folk undrar. Och i frågorna kanske du kan få lite tips på andra teman, när du ser vad folk frågar mest om :)
  Önskar dig en fin start på veckan!
  Kram

  Reply
 6. Johanna on

  Jag älskar dina videos! Vloggarna är väldigt roliga att kolla på, roligt att se dig i videoformat. Jag skulle tycka det var kul om du gjorde någon slags mode-relaterad video! Liksom favorit plagg från garderoben eller liknande. Puss <3

  Reply
 7. Julia Hagstedt on

  Love your videos, you’re such an inspiring person! Maybe I like more your normal vlogs, it’s fun to see what you are doing your normal day. But I like to hear more what you eat etc :) Keep going <3

  Reply
 8. Sara on

  Din video var så bra och inspererande. Jag skulle gärna vilja se fler recept och fitness videos.
  Dina vloggar är GOALS men ibland kanske det skulle va kul med en hälso-relaterad video!! Love ya❤ xoxo

  Reply
 9. your biggest fan on

  I don’t know about you but I love these basic videos like what’s in my bag, what’s on my iPhone, makeup collection and other collections and blablabla. And thats what I like to watch so I would be so happy if you would do those videos. But even witch videos you do they are the best in the world. I love tou so so so so much and you are my inspiration to the most. Hhah. Love you chao<3333

  Reply
 10. Vendela on

  I love the variation of your videos, vlogs, tips, hauls, makeup tutorials and so on. I love your videos, and you seem like a really happy and positive person. Keep it up! Love Vendela

  Reply
 11. A on

  I like all of your videos! It’s nice with a mix of vlogs, Q&As, cooking, challenges and tips. It would be fun if you could make a video with your favorite shoes, bags, clothes or so. Thanks for an inspiring blog and have a nice evening! :)

  Reply
 12. Petra on

  Älskar vloggar! Kanske du kan vlogga någon gång när du inte gör riktigt samma saker som Jon (men jag förstår att ni umgås så mycket som möjligt och verkligen inget fel på tidigare vloggar!) så att det blir lite variation på innehållet från Jons, t.ex som häromdagen när du träffar din syster. Jag ser också gärna på favoriter ur garderoben t.ex, eller favoritprodukter, ja vad som helst, du är så otroligt inspirerande!

  Reply
  • janni on

   Hej fina och tack för input! Det är sånt som är så svårt, gör man en utflykt vill ju båda filma och då blir det svårt haha! Därför har jag gjort med annorlunda nu, typ som smoothies, restauranger, challenge osv. :-) Kram!!

   Reply
 13. Sofie on

  Hej Janni! Jag älskar dina filmer, i alla dess former! När jag tittade på den här skrev jag (på riktigt!) ner ingredienserna under tiden och tog bilen till Ica för att köpa allt som ska vara i haha! Du är såå inspirerande. Fortsätt som du gör, för jag älskar att läsa din blogg!

  Kram Sofie

  Reply
 14. Samantha Spartichino on

  Love the vlogs and would love to see some hair & beauty videos – what products you use and recommend, that would be great 😊😊😊😊

  Reply
 15. Rebecka on

  Älskar dina videos! Eftersom du kör 2 videos/vecka är en idé att ena videon är en vlogg och den andra videon är liknande denna, alltså med ett “tema” :)

  Reply
 16. Anna on

  Hello beautiful Danny! I would love to see more videos of you cooking and also some work out videos. In fact I don’t really care what you post on YouTube, I’mean sure that everyone will love ithe because you are so good at it! Love you ando keep up the good and hard work.

  Reply
 17. Madeleine on

  Jg tycker det är så himla kul att du blandar dina videor och gör ganska olika saker. Tittar men på andra bloggare som gör youtube så visar de lite samma sak hela tiden typ resor (vilket såklart är kul att se på) men din blandning av allt känns som att det gör dig unik

  Reply
 18. Tine on

  those look so delicious! i love your videos janni! i’d be soooo interested to see what beauty, make-up and skin care products you use ona regular basis! or favorite make up products in general!
  love from germany! tine

  Reply
 19. Dina on

  Thailand for sharing your Smoothie Recipes!! Have to try them all! I also love your outfit ;) will you show us as well?
  Have a good one dear!

  Reply
 20. Johanna on

  Alla smoothies ser supergoda ut! Måste testa alla tre!!! Älskar alla dina videos så fortsätt variera innehållet, det blir roligast så :D
  Vill också säga att du utstrålar sån härlig energi, det syns att du är genuint lycklig!!! :)

  Reply
 21. Joyce on

  HI! Maybe a video about what products you use during the summer for your body/face? My skin tends to become a bit dry by the sun. Also seems to me fun, to see an everyday make-up look! And like to see more recipes video. You are doing very well!!

  Reply
 22. Joanna on

  Hej! Träningstips hade varit kul om du gjorde en video. Vet att du på devote la upp träningsvideos (du spelade in med något företag) försökt leta fram dessa. Tycker dom var superbra :)

  Reply
 23. Astrid on

  Åh du borde göra en whats on my iphone video! (Man visar då vilka appar och bakgrundsbilder man har på telefonen). Kram!!

  Reply
 24. viola on

  Hey :) I love all your videos, but you know what would be really interesting for me? For example how you can combine one piece of clothes in severel outfits. Or how to pack not too much clothes and get ideas to combine them. I would love to see how you do it :) thank you!!!

  Reply
 25. Roger on

  Hej! Jag tyckte det var inspirerande med dina MY 3 FAVORITE HEALTHY SMOOTHIES.
  Hela gänget är så jordnära och avslappnande utom när Jon letar efter sina grejer:)
  Men jag är likadan när jag ska iväg nu för tiden oxså:)

  Hade utan problem hängt med ert härliga gäng i verkligheten.

  Roger

  Reply
 26. Hanna on

  Jag vet att du redan har gjort videos och inlägg om de, men skulle älska en liten längre foto-tips-video, då du visar både inställningar vid outfit-bilder samt alla övriga bilder (typ vad du har för ISO, bländare, slutartid etc) samt en liknande video som redigeringsapparna fast i lightroom :) Jag vet att du gör olika varje gång, men typ bara ett exempel på några bilder eller bara tipsa i bloggen vad / vilka videos du lär dig allt om lightroom?! Ha de super, all kärlek till dig! Kram

  Reply
 27. Ebba on

  Jag älskar verkligen din blogg och dina videos! Det skulle vara jättekul om du och Jon gjorde en smoothie challenge:))

  Reply
 28. Phuong on

  Haha så härligt. Jag älskar smoothies och gör en varje dag som jag tar med mig till skolan som mellis, bästa snackset!

  Reply
 29. Caroline on

  Dina videobloggar är så härliga, gillar att du varierar innehållet och att det känns naturligt! Det hade varit roligt att se något träningsrelaterat, tips på god mat, fotorelaterat, klädinspiration och även hänga med dig under dina dagar (som du redan gör). Tack för en underhållande stund att se fram emot varje vecka!

  Reply
 30. PJ on

  Hey Janni! I would like to see a Q&A video where you have your readers ask you questions and you answer the most asked ones. Love your blog, especially the videos you’ve been doing.

  Reply
 31. Marlen on

  Your vlogs are always super fun, but since you asked I would love to see what beauty products do you use. You could also talk about how often and for what purpose do you visit beauty salon.

  Hugs from Estonia!

  Reply
 32. Tereza on

  You have amazing video! I really like it. You could do a video What I eat in day..I Think that will be very interestig ;)

  Reply
 33. Olivia on

  Roligt att blanda lite vloggar, typ 3 favorit recept, visa hur du tränar utomhus/inomhus utan att används ett gym samt hade varit kul att snart ha en q&a igen! Kramen

  Reply
 34. Sabine on

  You’re such goddess! I love your videos. In my opinion it would be fun if you start vlogging more often! It would be super cool if you do some routine like skincare, your workouts and eat. I found JON two weeks ago and a love his vlogs and so do you! LOVE YOUU

  Reply
 35. Marie de Burbure on

  Heyyy Janni,
  You’re such an insspiration!!
  I’m looking for good protein powder! Wich one do you use?? Is it vegan?

  Thaankks a lot,
  Kissses

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)