MENU
19:59 | July 7, 2016

IBIZA TOWN

TRAVEL
janni-deler-ibiza-townJ1110595 janni-deler-ibiza-townJ1110800 copy janni-deler-ibiza-townJ1110627 janni-deler-ibiza-townJ1110762 copy janni-deler-ibiza-townJ1110641janni-deler-ibiza-townJ1110609

Snaps from Ibiza town, cute streets and buildings everywhere!

Ibiza – hade ju så mycket bilder kvar så lika bra att visa allt direkt så dom inte glöms bort. :-) Supermysigt där med fina gator, hus och blommor på väggarna. Jag måste ändå säga att jag gillar Formentera mer, mycket lugnare, fräschare och en skönare känsla liksom. Men alla är vi olika så vill man åt fest och mer folk så är Ibiza the place. ;-) Finns många fina stränder också men då tycker jag att Formentera har bättre! Jag har precis kommit hem från ett mördarpass på stranden, körde med Jens (min systers kille) som är atlet så jag vet att jag inte kommer kunna gå imorgon. Hade inte planerat att träna men bestämde mig i sista sekunden, älskar känslan efteråt då! PUSS på er <3

//Ibiza – had so many pictures left so I thought it was best to show them straight away so I don’t forget. ;-) Super cozy there with beautiful streets, houses and flowers on the walls. I have to say that I like Formentera more though, a lot calmer, more fresh and a nicer feeling kinda. But we’re all different so if you want party and more people Ibiza is the place. ;-) There’s lots of nice beaches as well but then I think Formentera have better ones! I just got back home after a killer workout on the beach, I did it with Jens (my sisters boyfriend) who’s an athlete so I know that I won’t be able to walk tomorrow. Didn’t plan to train but I decided last minute to join, just love the feeling afterwards then! HUGS babes <3

26 Responses to “IBIZA TOWN”

  • janni on

   Yes, det stämmer!! :D Åker dit den 13e och stannar några dagar! Ser du mig får du komma fram och säga hej :-) KRAM!

   Reply
 1. Malin on

  Hej Janni, hittade din blogg/youtube i förra veckan och är helt såld! :)
  Har en fråga; är det Jon som fotar alla bilder eller vem gör det? Så fantastiskt fina!
  Kram

  Reply
 2. Jamie and Tainui on

  Kia Ora! (Hello from New Zealand)
  We have fallen in love with the positivity that is reflected from everything you do!! you seem like such a gorgeous person inside and out and we have enjoyed following you on your journey of life and can’t wait to see more! Kakite! (Bye)

  Reply
 3. Hanna on

  Hej Janni! Ska eventuellt till Ibiza och undrar om Ibiza stad eller San Antonio är bäst att bo i om man ska ut och festa? :) Kram

  Reply
  • janni on

   San Antonio var väldigt fest och lite “sunkigt” enligt mig, men det beror nog på vad man vill göra osv! :) Jag hade valt Ibiza stad, kolla Hard Rock hotel – väldigt fint!! Kram!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)