MENU
19:07 | June 30, 2016

FORMENTERA

TRAVEL
janni-deler-formenteraJ1100713 janni-deler-formenteraJ1100739 janni-deler-formenteraJ1100702janni-deler-formenteraJ1100683-Redigera

Primark hat/ Ocho & Oak bikini (here!)

DRÖMSTÄLLE! Vi har äntligen kommit fram, vårt första stopp blev Formentera. Jag har varit här en gång för några år sedan men bara på en båt utanför, vi gick aldrig i land och jag kan bara säga wow. När vi lagt till sprang vi till en liten strand typ 1 minut bort och slängde oss i vattnet. Kan nästan inte förklara hur skönt det var efter så många timmar på en båt och utan dusch. ;-) Känner mig som en ny människa nu. Vattnet här har en galen färg, ska bli otroligt kul att upptäcka lite ställen här och bara njuta. Ikväll blir det middag här i hamnen och sen bara massa mys. PUSS på er <3

//DREAM PLACE! We finally arrived, our first stop is Formentera. I’ve been here once before a few years ago but then I just stayed at the boat, we never went to land and I can just say wow. When we’d entered the port we ran to the beach like 1 minute away and jumped in the water. Can’t even explain how nice that was after a few hours on a boat and without a shower. ;-) I’m feeling like a new person now. The water here has this crazy color, can’t wait to explore some places around here and just enjoy. Tonight we’ll have dinner in the port here and then just have a cozy time. HUGS babes <3

24 Responses to “FORMENTERA”

 1. Marieke Kazen on

  Ibiza is such a cool place! Follow you everyday with Jon’s vlogs and your pics! Both of you are so talented with making pictures and filming, amazing quality and colors. Have fun Janni!

  Reply
 2. Sandra Nicole on

  Åh det ser helt fantastiskt ut!! Underbart att din bikini matchar havet. Älskar när det är typ overkligt turkost, typ som att man lagt på ett filter fast man inte har det haha. Ska kolla vloggen nu!

  Reply
 3. Josefine on

  WOW det ser så underbart ut! Vilket drömvatten! Nu längtar jag ihjäl mig efter semestern i marbella om några veckor! Hoppas ni får det riktigt härligt i Ibiza nu, ser fram emot flera drömmiga inlägg därifrån ;) kram

  Reply
 4. Fabienne on

  Ive been there 3 yrs ago and from all the places i have been this place has the most beautiful sea. Better than australia better than hawaii. Just a dream! Enjoyyyy

  Reply
 5. Nadine on

  No no noooooo haha la tortuga restaurant is waiting to you…belive me…heaven 😂
  Enjoy formentera… i hope for wonderful pics…as always! Bye janni..big hug from switzerland

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)