MENU
9:38 | June 29, 2016

BOYFRIEND/GIRLFRIEND TAG

Uncategorized

Had so much fun doing this – hope you guys like it! <3

God morgon babes! Nu har vi lämnat Marbella och styr båten mot Ibiza, kommer bli så mycket uppdateringar som det går att få till härifrån. Vet inte hur mycket mottagning vi kommer ha ute på öppet vatten men idag borde det vara lugnt. :-) Igår spelade vi in en challenge – det blev en Boyfriend/Girlfriend tag där vi frågar frågor om varandra och den som förlorar får ett straff. Straffet är “Cinnamon challenge”, hehe… Jag tyckte det var sjukt roligt att göra och nu vill jag göra mer utmaningar, haha! Hoppas ni gillar den, nu ska jag njuta av båtresan innan jag blir sjösjuk. ;-) Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! Now we’ve left Marbella and we’re heading to Ibiza with the boat, will try to upload as much as I can from here. Not sure how good the reception will be out on the open water but it should be ok today. :-) Last night we filmed a challenge – we did a boyfriend/girlfriend tag where we ask each other questions about us and the looser gets a punishment. The punish is the “Cinnamon Challenge”, hehe… I thought this was so much fun to do and now I want to do more challenges, haha! Hope you like it, now I’m gonna enjoy the boat before I get seasick. ;-) Talk later, HUGS <3

42 Responses to “BOYFRIEND/GIRLFRIEND TAG”

 1. Kär i klänningen on

  Snälla säg vart din klänning är ifrån o kan du länka den för att jag vill jätte gärna köpa den 😻😻😻

  Reply
 2. Moa on

  Hej
  Har precis hittat till dina vloggar, jätteroligt att få följa er! I vloggen när du köper Gucci-väskan (dösnygg btw!) har du ett par over ear hörlurar, vad är det för några och är du nöjd med dem? Såg så fina ut samt att de inte var megastora som de flesta blir på mitt huvud haha.. Hoppas du orkar svara! Kram <3

  Reply
 3. Mari on

  Underbart kul med den frågetävlingen, är det en app ni använder? :) Men en sak bara…. den där kanelutmaningen kan leda till sjukhusvård (andningssvårigheter, halsirritation och till och med lungkollaps. Vet att läkare varnar folk att anta utmaningen. Tänker mig att ni har så många följare, det är många som förmodligen kommer testa!! Bara så ni vet :)

  Reply
  • Johanna on

   Är med dig Mari! Vill verkligen inte vara en partypooper men om det vill sig illa så kan lungblåsorna falla sönder och lungorna kollapsar vilket är mycket allvarligt! Ni har ju så många som följer er och det vore synd om utmaningen blev en trend igen! I övrigt älskar jag era videos och utmaningen var en hit fram tills kanelen kom in i bilden ;) :)

   Reply
  • janni on

   Vi använde en app för svaren bara, den heter “Sign App”. :-) Aa men fy, då kommer jag inte prova den! Tack för info <3

   Reply
 4. Sofia on

  Åhh, älskar er! Ni är så himla härliga och avslappnade, har blivit helt fast vid era vloggar! Din blogg är underbar, ha det super!!

  Reply
 5. Madeleine on

  Haha åh detta var definitivt eran bästa video! Så kul att se er båda mer avslappnade 😃 Mer sådana videor 👍🏼👏🏼

  Reply
 6. Felicia on

  Jag måste bara säga att ni två är så otroligt inspirerande! Följer Jons videobloggar och blir så glad på livet när jag ser allt ni hittar på! <3

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)