MENU
21:46 | October 28, 2015

MARBELLA

Uncategorized
janni-deler-marbella-nlytrendbyjanniDSC_0993 janni-deler-marbella-nlytrendbyjanniDSC_0963

Touchdown Marbella, wearing a deep v-neck top from my collection!

Touchdown Marbella! SÅ skönt att vara tillbaka, känns verkligen som hemma när jag landar här. Tillbaka i huset och bland palmerna, trivs så bra här. Resan hit gick supersmidigt, sov halva vägen och satt och jobbade resten. Nu har vi precis ätit middag och ska snart sova. Har tagit med mig en hel del av plaggen från min kollektion som jag inte visat er ännu, har några godbitar kvar som jag tänkte fota här och visa er. Först ut är den här toppen, aah jag älskar ju detaljer på axlar så den här fick detaljer och djup v-neck. Tycker det är så snyggt!! Hade på mig den med slitna jeans idag men den funkar till vad som helst – som de flesta av mina plagg. Hoppas hoppas ni är lika peppade på kollektionen som jag, nu är det inte så långt kvar… :-D Hörs imorgon hjärtan, PUSS! <3

//Touchdown Marbella! SO nice to be back, really feels like home when I land here. Back in the house and by the palm trees, really like being here. The trip over went super smooth, slept half the way and worked for the rest. We just had dinner and will soon go to sleep. Brought a lot of the pieces from my collection here that I haven’t showed you yet, have a few goodies left that I’m gonna shoot here and show you. First up is this top, aah I love details on the shoulders so this one got details and a deep v-neck. Think it looks soo good together!! Wore it with ripped jeans today but it works with anything – as most of the pieces I’ve made. Hope that you guys are as excited about this collection as I am, it’s not too far away now… :-D Talk tomorrow loves, HUGS! <3

31 Responses to “MARBELLA”

 1. Linnéa on

  Tycker toppen ser jättefin ut, liksom de andra plaggen (som vi fått se hittils)! Men jag hoppas inte alla överdelar har sån djup ringning…? Jag känner mig så otroligt obekväm i med att visa så mycket hud :/ Ska i allafall bli jättekul när kollektionen släppt så man får se alla plagg! Och tummen upp för att din blogg alltid håller hög kvalitet, både bilder och bra variation på content :)

  Reply
  • janni on

   Alla plagg kommer inte ha det, stickade tröjan tex och några av klännigarna. :-) Så det kommer finnas en del plagg för dig också!! Kram <3

   Reply
 2. Sara on

  Heej Janni!
  Superpeppad på din kollektion! Tänkte kolla vilken storlek du har på den här toppen t.ex?
  Har smal överkropp, men lång(!) så behöver ibland gå upp nån storlek pga längden.
  Ha det bra!

  Reply
 3. Jele on

  Hej!

  Hittar inte denna toppen på hemsidan :/

  Är det klänningen du har på dig på denna bild eller finns denna toppen ? Sjukt snygg😃

  Kram!

  Reply
 4. anna on

  Hei! jeg finner ikke denne toppen! jeg som har ventet på den:( kommer den til å komme ut senere?
  Elsker kolleksjonen og bloggen :*

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)