MENU
19:06 | August 31, 2015

ICED COFFEE

OUTFITS
janni-deler-iced-coffeeDSC_3180-Redigera janni-deler-iced-coffeeDSC_3310-Redigera janni-deler-iced-coffeeDSC_3260-Redigera janni-deler-iced-coffeeDSC_3251-Redigera janni-deler-iced-coffeeDSC_3233-Redigera janni-deler-iced-coffeeDSC_3224-Redigera janni-deler-iced-coffeeDSC_3278-Redigera-2 janni-deler-iced-coffeeDSC_3110-Redigera

RayBan glasses/ Nelly.com set/ Public Desire shoes

Min look från igår, kläderna blev ju tyvärr väldigt skrynkliga vilket jag insåg när vi var ute på stan. :-/ Men men, skönt var det iallafall! Ibland kan man inte göra så mycket när man i princip lever i en resväska, haha! Nu är vi påväg hemåt, har varit en intensiv men grym resa hit. Vill absolut åka tillbaka till Boston och se lite mer, vi har ju varit så trötta när vi haft fritid så vi har inte orkat göra allt vi ville. Stort tack för alla tips, ni är bäst! <3 Nu ska det faktiskt bli ganska skönt att komma hem, är inte hemma så jättelänge men några dagar iallafall. Ska äntligen få träffa min syster och min systerdotter, längtar ihjäl mig! :D Hörs i Sverige nästa gång, puss och kram!

_________________________________

My look from yesterday, the clothes got pretty wrinkly which I realised when we were in town. :-/ Well well, it was comfy anyway! Sometimes you can’t really do much when you’re mostly living in a suit case, haha! Now we’re on our way back home, has been an intense but great trip here. I really want to come back to Boston and see some more, we’ve been so tired when we had our free time so we haven’t really had energy for much. A huge thanks for all the tips, you guys are the best! <3 Now it’ll actually be pretty nice to come back home, I’m not going to stay there for so long but at least for a few days. Will finally get to meet my sister and niece, can’t wait! :D Talk to you in Sweden next time, kisses and hugs!

17 Responses to “ICED COFFEE”

 1. Linnea on

  Så bra resa ni verkar haft! Detta set är ju så snyggt. Superlätt att bara dra på sig. Man behöver ju inte tänka på att matcha speciellt mycket :)

  Reply
 2. Valerie on

  Ah I got so excited when I saw the pics from the bridge sunrise shoot on Instagram! That was part of my walk to school everyday & it always had magical light, so fun to see it in your pics :D

  Have fun meeting the new baby!!

  Reply
 3. Malin on

  Fullkomligt älskar din nya header, vet du varför? För det är just denna bilden jag har av dig ♥ ♥ ♥
  ♥ L e e n d e ♥
  ♥ V a c k e r ♥
  ♥ Cool ♥

  Älskar din blogg!
  Kram Malin

  Reply
 4. Erica on

  Tips! Om du alltid har en plattång med dig i resväskan så kan du använda den som strykjärn! Se till bara att kanske ha en handduk eller något emellan tyget och plattången om tyget är väldigt fint! :)
  Kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)