MENU
12:14 | August 31, 2015

BOSTON SNAPS

TRAVEL
janni-deler-Boston-snapshotsDSC_8957 janni-deler-Boston-snapshotsDSC_3096 janni-deler-Boston-snapshotsDSC_3402 janni-deler-Boston-snapshotsDSC_3336 janni-deler-Boston-snapshotsDSC_3330 janni-deler-Boston-snapshotsDSC_3333

Some snaps from our day yesterday, walking around Boston!

God morgon! Eller mer god dag till er, här vaknade vi precis. :-) Nu har vi sista timmarna kvar här innan vi åker mot flygplatsen, igår hann vi ut på stan en sväng för att upptäcka lite. Vi började morgonen med soluppgång vid Charles River (när vi plåtade) och sedan gick vi på stan, drack kaffe, åt lobster rolls och fick glass. En kille stod och delade ut mitt på gatan, det var gulligt haha! Nu håller jag på och packar ihop, vi ska faktiskt plåta det sista nu eftersom vi hade lite strul igår med stället vi skulle plåta på. Efter det ska vi iväg till något mysigt frukostställe och käka och så kanske vi hinner med en lunch innan vi drar också. Utnyttja sista timmarna till fullo! Hörs innan vi drar, puss! <3

______________________________

Good morning! Well more like good day to you guys, we just woke up here. :-) Now we have our last hours left here before we’re heading to the airport, yesterday we had time to walk around town for a while to explore a little. We started the morning with the sunrise by Charles River (when we shot pictures) and then we walked in town, had coffee, lobster rolls and got ice cream. A guy stood and handed it out in the middle of the street, that was cute haha! Now I’m packing my bags, we’re actually shooting the last things in a bit since we had some problems last night with the location we were planning. After that we’re heading to a cozy breakfast place to eat and maybe even have time for some lunch before we leave. Using our last time here very efficient! Talk before we go, hugs! <3

13 Responses to “BOSTON SNAPS”

  1. Amanda on

    Hej! Mm, lobster rollen ser jättegod ut! Sitter på en buss mot Boston nu, har du tips på nåt bra lobster-ställe?:D Kram!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)