MENU
8:35 | May 30, 2015

LA – LAS VEGAS

TRAVEL
janni-deler-la-lasvegas-gumballDSC_5318 janni-deler-la-lasvegas-gumballDSC_5301 janni-deler-la-lasvegas-gumballDSC_5313 janni-deler-la-lasvegas-gumballDSC_5331 janni-deler-la-lasvegas-gumballDSC_5315 janni-deler-la-lasvegas-gumballDSC_5362 janni-deler-la-lasvegas-gumballDSC_5366

Last route today – in the desert from LA to Las Vegas!

Touchdown Las Vegas! Så var Gumball nästan slut för i år, imorgon har vi en poolfest för att avsluta allt och sen är det över. Just nu är jag så trött så att ögonen går i kors, vi hade en ganska varm dag idag. ;-) Vi åkte genom öknen och det är ju så himla fint, men vääääldigt varmt. Kommer aldrig mer i hela mitt liv åka utan AC i liknande värme, det var nästan panik vissa stunder. Hade svårt att andas och svetten rann, men fram kom vi. Firade direkt med att springa in på hotellet och kyla ner mig haha! Har varit en galen vecka, ska smälta den lite och sen kommer en recap. Nu ska jag totaldecka i sängen och för er är det morgon, så konstigt med så mycket tidsskillnad. Puss babes, ha en härlig lördag! <3

//Touchdown Las Vegas! Now Gumball is almost over for this year, tomorrow we have a pool party to finish it all and then it’s over. Right now I’m so tired so I’m almost falling asleep over my computer, we had a pretty warm day. ;-) We drove through the desert and it’s so beautiful, but veeeery warm. I will never in my entire life go without AC in similar heat again, I almost panicked a few times. Had a hard time breathing and the sweat was pouring, but we made it. Celebrated straight away by running in to the hotel to get cold haha! Have been a crazy week, will try to melt it all in a little and then come back with a recap. Now I will crash my bed and for most of you it’s morning, weird with such a big time difference. Hugs babes, have a great saturday! <3

11 Responses to “LA – LAS VEGAS”

 1. ISA on

  Gah, har också varit i öknen däromkring och man får ju typ panik av värmen! :O skönt att få komma hem snart till lugn och ro va ;) haha

  Reply
 2. Sanne on

  I really hope that you compensate for all the C02 emission you contribute to. Why don’t you start a charity on the blog to help the environment a little?

  Reply
 3. T Prendergast on

  Hey Janni,

  Looks like you’ve had an epic time!

  Where are your sunglasses from? Would love to grab a pair for the girlfriend!!

  Thanks x

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)