MENU
20:52 | May 30, 2015

IN-N-OUT

FOOD,TRAVEL
janni-deler-in-n-out-burgerDSC_5068 janni-deler-in-n-out-burgerDSC_5072 janni-deler-in-n-out-burgerDSC_5073 janni-deler-in-n-out-burgerDSC_5092 janni-deler-in-n-out-burgerDSC_5079 janni-deler-in-n-out-burgerDSC_5089 janni-deler-in-n-out-burgerDSC_5103

Tried In-N-Out for the first time, tasted great!

Jag är ju egentligen inget snabbmat-fan, och speciellt inte hamburgare. Äter oftast inte rött kött och fattar inte grejen med hamburgare, men när man är på vägen med ett gäng killar så var In-N-Out ett självklart stopp tydligen… ;-) Har ju hört så mycket om den här kedjan och hur grymma burgarna är, så jag slog till på en cheeseburgare och en jordgubbs-milkshake. Milkshake älskar jag så den var grym! Hamburgaren då, den var absolut god så det var värt att prova. Känner i kroppen efteråt bara att min kropp inte gillar sån här mat, blir seg och konstigt mätt men det var ett härligt stopp iallafall! Nu ska vi iväg på poolfest, är fortfarande helt slut men fick sova 10h inatt. Det behövdes! Puss babes <3

//I’m usually not a fast food fan, and especially not burgers. Usually don’t eat red meat and don’t really get the whole burger thing, but when you’re on the road with a bunch of guys In-N-Out is a “have to” stop apparently… ;-) I’ve heard so much about this chain and how great the burgers tastes, so I had a cheeseburger and a strawberry milkshake. Love milkshakes so that was great! The burger then, it was really tasty so it was worth a try. I could feel it in my body afterwards though and it doesn’t like this kind of food, gets tired and a weird kind of fulness but it was a fun stop anyhow! Now we’re soon heading to a pool party, still super tired but got to sleep 10h last night. Needed it! Hugs babes <3

10 Responses to “IN-N-OUT”

 1. Marta Fernandes on

  I’m not really into fast food either. The last time I had some was about a year ago in France and I only ate it because at the time there wasn’t another alternative. My body just doesn’t deal with that kind of greasy food very well and it usually makes me feel nauseated and makes my stomach hurt.

  Reply
 2. Malin on

  Men gud vad sjukt! det är exakt den In-N-Out stället som jag var på förra sommaren när jag och mina vänner var i Las Vegas! :D Haha small world.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)