Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:00 | May 6, 2015

TUTORIAL ROSY NUDE

Make up tutorial for my look “Rosy Nude” for Maybelline.

Här kommer äntligen en tutorial på min sminkning “Rosy Nude” jag gjorde för Maybelline New York och deras kampanj The Nudes Palette. Jag gillar ju lite mindre “sminkade” looks så den passade mig perfekt och var väldigt enkel att göra. Jag som inte är ett sminkproffs klarade det galant. :-) Ni hittar 12 olika Nude Looks på Maybellines hemsida här som ni kan ha som inspiration, ni kan nämligen vinna ett make up kit till ett värde av 1100 SEK. För att vinna ska ni lägga upp er egna “Nude”-inspirerade look på Instagram och tagga @MaybellineSverige #MaybellineSverige #DareToGoNude. Tävlingen kommer pågå till den 5e juni och ni hittar all info och tävlingsregler här! Kör på det som passar er, har en känsla av att ni är många här som kan skapa den vinnande looken. ;-) Dags för oss att flyga hemåt, hörs i Stockholm nästa gång! <3

//Here’s finally the tutorial of my make up “Rosy Nude” I did for Maybelline New York and the campaign The Nudes Palett. I like more natural looks with less make up so this suited me perfectly and was really easy to make. I’m not a make up pro and I could do it. :-) You’ll find 12 different Nude Looks on Maybellines website here and use it for inspiration, you can win a make up kit that’s worth 1100SEK. To win you have to post your own “Nude”-inspired look on Instagram and tag @MaybellineSverige #MaybellineSverige #DareToGoNude. The competition will end 5th of june and you’ll find all the info and rules here! Go for what suits you, I have a feeling there’s a lot of you guys here who can create the winning look. ;-) Time for us to fly back home, talk to you in Stockholm next time! <3


12 kommentarer12 kommentarer om “TUTORIAL ROSY NUDE”

  Åh vad fint, du är så vacker! Jag är inte heller så grym på smink men ska försöka mig på tävligen, hade ju varit kul med lite nytt smink så man blir intresserad hehe! Kram!

  Reply

  Åh jag har varit på jakt efter att par byxor, ungefär sådana som du hade på dig där, dom vita. Vart är dom ifrån?

  Du passade verkligen bra i den där looken!

  Reply

  Tack söta! De är tyvärr gamla från Zara. :-( Kram!

  Reply

  Hej Janni! Så snygg sminkning och outfit :) vart kommer jackan och toppen ifrån? Du är alltid så snyggt klädd. Kram

  Reply

  Tack söta! Toppen är från Spanien och jackan lånade jag på plats så vet tyvärr inte… :-( Kram och tack gulle!!

  Reply

  Wow! Hur snygg blev inte du! Har aldrig provat rosa skugga. Trodde liksom det skulle sitta på kinderna;-) Tack för en underbar tutoriel (älskar när du gör dessa). Kram Janni!

  Reply

  Är jätte intresserad av paletten och ville köpa den men går inte att hitta någonstans ju? Går inte ens att beställa den från Maybelline?

  Kram

  Reply

  Åh vad knasigt, den borde finnas ute nu… :-/ Kram!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.