MENU
13:00 | May 6, 2015

TUTORIAL ROSY NUDE

BEAUTY

Make up tutorial for my look “Rosy Nude” for Maybelline.

Här kommer äntligen en tutorial på min sminkning “Rosy Nude” jag gjorde för Maybelline New York och deras kampanj The Nudes Palette. Jag gillar ju lite mindre “sminkade” looks så den passade mig perfekt och var väldigt enkel att göra. Jag som inte är ett sminkproffs klarade det galant. :-) Ni hittar 12 olika Nude Looks på Maybellines hemsida här som ni kan ha som inspiration, ni kan nämligen vinna ett make up kit till ett värde av 1100 SEK. För att vinna ska ni lägga upp er egna “Nude”-inspirerade look på Instagram och tagga @MaybellineSverige #MaybellineSverige #DareToGoNude. Tävlingen kommer pågå till den 5e juni och ni hittar all info och tävlingsregler här! Kör på det som passar er, har en känsla av att ni är många här som kan skapa den vinnande looken. ;-) Dags för oss att flyga hemåt, hörs i Stockholm nästa gång! <3

//Here’s finally the tutorial of my make up “Rosy Nude” I did for Maybelline New York and the campaign The Nudes Palett. I like more natural looks with less make up so this suited me perfectly and was really easy to make. I’m not a make up pro and I could do it. :-) You’ll find 12 different Nude Looks on Maybellines website here and use it for inspiration, you can win a make up kit that’s worth 1100SEK. To win you have to post your own “Nude”-inspired look on Instagram and tag @MaybellineSverige #MaybellineSverige #DareToGoNude. The competition will end 5th of june and you’ll find all the info and rules here! Go for what suits you, I have a feeling there’s a lot of you guys here who can create the winning look. ;-) Time for us to fly back home, talk to you in Stockholm next time! <3

12 Responses to “TUTORIAL ROSY NUDE”

 1. Maria on

  Åh vad fint, du är så vacker! Jag är inte heller så grym på smink men ska försöka mig på tävligen, hade ju varit kul med lite nytt smink så man blir intresserad hehe! Kram!

  Reply
 2. Elina on

  Åh jag har varit på jakt efter att par byxor, ungefär sådana som du hade på dig där, dom vita. Vart är dom ifrån?

  Du passade verkligen bra i den där looken!

  Reply
 3. josefin Andersson on

  Gud så snyggt det blev, åh detta måste jag verkligen köpa – tack för tipset snygga du :)

  Reply
 4. miajohanna on

  Hej Janni! Så snygg sminkning och outfit :) vart kommer jackan och toppen ifrån? Du är alltid så snyggt klädd. Kram

  Reply
  • Janni on

   Tack söta! Toppen är från Spanien och jackan lånade jag på plats så vet tyvärr inte… :-( Kram och tack gulle!!

   Reply
 5. Louise on

  Wow! Hur snygg blev inte du! Har aldrig provat rosa skugga. Trodde liksom det skulle sitta på kinderna;-) Tack för en underbar tutoriel (älskar när du gör dessa). Kram Janni!

  Reply
 6. Malin on

  Är jätte intresserad av paletten och ville köpa den men går inte att hitta någonstans ju? Går inte ens att beställa den från Maybelline?

  Kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)