MENU
15:35 | April 28, 2015

WHITE DRESSES

Uncategorized

janni-deler-_SMK2369-Edit copyMore pictures from my shoot with Nelly and NLY Icons (go to the campaign here!)

Här kommer lite inspiration på studentklänningar kanske? Eller bara en helt vanlig sommarklänning! Tycker den här klänningen var så himla fin i ryggen… Finns två olika, en som är kort som ni ser högst upp och sen en som är kort fram och lite längre där bak. Ni kan klicka på bilderna bara för att komma till plaggen. :-) Tack för all underbar feedback på kampanjen, ni är ju för goa! <3 Nu är jag hemma en snabbis och byter om, ska iväg på ett event och middag ikväll. Så otroligt underbart väder ute, vill inte vara inne en sekund haha! Hörs ikväll, kärlek!

//Here’s some inspiration for graduation dresses maybe? Or just a normal summer dress! I really like the back of this dress… There’s two different ones, one shorter as you can see on the first pics and then one that’s short in the front and longer in the back. You can just click on the pics to get to the pieces. :-) Thanks for all the amazing feedback of the campaign, you’re just too sweet! <3 Now I’m at home just changing clothes, will go for an event and dinner tonight. The weather is just insane, don’t want to spend one minute inside haha! Talk tonight, love! 

26 Responses to “WHITE DRESSES”

 1. Klara on

  Janni kan inte du snälla göra ett inlägg med olika förslag på outfits som man kan ha när man ska gå på studenterna som börjar närma sig? Man kan ju inte precis ha vitt då och jag har jättesvårt att hitta något snyggt. Du har så bra stil så hade verkligen blivit jätteglad om du kunde tipsa om något. Älskar din blogg!!

  Reply
  • Janni on

   Hej fina! Klart du kan ha vitt :D Ska försöka hitta tid över till det, kommer så snart jag kan. :-) Kram!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)