MENU
21:25 | February 28, 2015

GREY SNEAKERS

OUTFITS
janni-deler-grey-sneakers-nilssonDSC_1982janni-deler-DSC_1943janni-deler-grey-sneakers-nilssonDSC_1979janni-deler-grey-sneakers-nilssonDSC_2009 janni-deler-grey-sneakers-nilssonDSC_1968janni-deler-grey-sneakers-nilssonDSC_1997janni-deler-grey-sneakers-nilssonDSC_2035janni-deler-grey-sneakers-nilssonDSC_2015

Nelly jacket (similar here!)/ River Island top (here!)/ SanneAlexandra pants (here!)/ Chanel bag/ Nilson Shoes (here!)

Lång dag, har hjälpt pappa packa upp i nya lägenheten! Han har flyttat in till stan och bor 5 minuters gångavstånd från mig, lyckan i det!! Vi har varit igång non stop och nu kom jag hem. Här är gårdagens enkla look, såhär springer jag oftast runt på vardagar. Är helt hooked på “skinn”-byxor just nu, leggins, tighta, lösa och ja allt. Sneakers med platå, jag älskart! Kul med grått, har nästan inga gråa skor och de här tror jag blir grymt snygga i vår och sommar till barbent. Här är toppen ni var många som frågade om också, det är egentligen en ganska lång klänning men man kan alltid leka med plagg. Vek upp den och det såg inte konstigt ut så det fick bli en topp! :-) Mycket snack om varje plagg jag hade på mig haha, men nu vet ni. Movie-time, puss hjärtan!

//Long day, I’ve helped my dad packing up in the new apartment! He moved in to town and now lives about 5 minutes walk from me, happiness!! We’ve been going on all day and now I just got back home. This is yesterday’s simple look, I often wear this on normal days. I’m totally hooked with “leather”-pants at the moment, leggings, tight, loose and well, everything. Sneakers with a thicker sole, just love it! Fun with grey, I don’t think I have any grey shoes and I think these will look so good this spring and summer with bare legs. Here’s the top many of you asked about too, it’s actually a pretty long dress but you can always play around with clothes. I folded it and it didn’t look weird so it turned out to be a top! :-) A lot of talking about every single piece I wore haha, but now you know. Movie-time, hugs babes!

5 Responses to “GREY SNEAKERS”

 1. antonia on

  Love it sweety <3 and because of the other comment under the post earlier today…i read your responds to everyone…i wonder cant you just blog this girl?? its just so necessary that you have to tolerate such comments. makes me sad even though i know you dont give a damn about it :) <3

  Reply
 2. Matilda on

  Sjukt snyggt!! Jag såg precis att du skrev på instagram att du skulle ha en rese månad nu. Skulle inte du kunna lägga upp typ hur du ska resa den närmaste tiden? Älskar att läsa om hur du reser, får alltid massor med inspiration! Tack för en super bra blogg! <3

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)