MENU
16:46 | January 31, 2015

SATURDAY BRUNCH

FOOD
janni-deler-brunch-kungcarlDSC_0265janni-deler-brunch-kungcarlDSC_0242janni-deler-brunch-kungcarlDSC_0262 janni-deler-brunch-kungcarlDSC_0249

Brunch in Stockholm with these ladies, great saturday!

Så mysig lördag, borde bruncha oftare! Åkte in till stan och mötte upp Klara, Kenza och Alex och åt massa god mat. Konstant kö till våffeljärnet… Haha! Kom hem för ett tag sen, äntligen brun igen. Drog med Klara och spray-tannade efteråt så nu känner jag mig fräsch igen, skönt med vänner som kan det där perfekt. ;-) Jobbigt beroende blir man! Har börjat packa lite också, åker till Cape Town på måndag morgon för jobb vilket ska bli SÅ kul. Har aldrig varit i Sydafrika innan så ska bli kul att se det. Nu ska vi dra ut till pappa igen för middag och film, skönare att hänga i ett hus än i min lilla lägenhet. Puss!

//Such a cozy saturday, should brunch more often! Went in to town and met up with Klara, Kenza and Alex and had lots of good food. The waffle iron had a long line all the time… Haha! Just got back home, finally tanned again. Went with Klara afterwards to spray-tan so now I feel fresh again, nice with friends who knows how to do it perfectly. ;-) I’m so addicted to it! Started to pack my bags again, going to Cape Town on monday morning for work and it will be SO fun. I’ve never been to South Africa before so it will be fun to see that place. Time to head out to my dad again for dinner and movie, nicer to hang out in a house than in my small apartment. Hugs! 

13 Responses to “SATURDAY BRUNCH”

 1. antonia on

  looks soo good! its the first time you blog about not perfectly heathy food. :D
  how long do you drive to your dad? does he live far away from your home?

  Reply
 2. Hanna Hedberg on

  Hej janni! Du har en grym blogg. Du är så fin och verkar som en jätte underbar person. Jag ville bara fråga dig vilken spray tan du tycker är bäst om man ska göra det hemma?
  Kram Hanna

  Reply
 3. antonia on

  janni its me again haha i just noticed you are wearing the acne sweater i want in white/rose. did you buy it recently? i didnt find the sweater anywhere and i search for it since weeks :(

  Reply
 4. Happy Lashes on

  Är du nyfiken på att testa fransförlängning?
  Utbildad hos Lashia Eyelash Design och arbetar som trainee fram till certifikatet.
  Ett nytt set kostar 495 kr (elevpris) och behandlingen tar cirka 2,5 timme.

  Maila till [email protected] för mer information :D

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)