MENU
19:26 | December 29, 2014

FEATHERS & PINK

OUTFITS,Uncategorized
janni-deler-featherdress-jannidelerDSC_8158janni-deler-featherdress-jannidelerDSC_8183janni-deler-featherdress-jannidelerDSC_8190janni-deler-featherdress-jannidelerDSC_8141janni-deler-featherdress-jannidelerDSC_8186janni-deler-featherdress-jannidelerDSC_8171 copyjanni-deler-featherdress-jannidelerDSC_8147

Janni for SA shop dress-top (here!)/ River Island pants/ My bag (here!)/ Old shoes

Jag älskar ju att leka med plagg, så nu var det dags att prova ett nytt sätt att använda min klänning på. :-) Jag vek bara upp den och så blev det en fjädertopp, tycker den är grym så också! Har inte bestämt mig ännu för vilka av mina plagg jag ska köra på nyår, funderar på att byta efter halva haha! Har ni hittat nyårskläder redan? Eller är ni sista minuten som jag alltid brukar vara? Man har alltid så höga förväntningar inför nyårsafton, men i år så tar vi det lite som det kommer bara. Inte många dagar kvar på året nu, har börjat på en liten throwback som jag lägger upp så fort den är klar. Puss, ha en mysig kväll. <3

//I love to play with clothes, now it was time to find a new way to wear my dress. :-) I just folded it up and it ended up to be a feather top, I like it so much this way too! Haven’t decided yet for what of my pieces I will wear for new years, thinking about changing after half of it haha! Have you found the outfit for new years yet? Or are you more of a last minute like I’m usually are? You always have so high expectations for new years eve, but this year we will just take it as it is. Not many days left of this year, started to do a small throwback that I will post as soon as it’s done. Hugs, have a cozy night. <3

19 Responses to “FEATHERS & PINK”

 1. antonia on

  i love you and your style but this is like…NO janni oh noo pls. haha i dont understand that outfit :D :D
  i love every single piece and i really like the dress made into a top..but all the pieces thrown together are just…it looks weird hahaha. but i mean i dont have to like every look right?! so i guess its just not for me. i just think the pants looking weird with the shoes also because they are so short maybe if they had been longer it would have looked not so weird (in my eyes) <3 hugs

  Reply
   • Janni on

    We all have different taste, and that’s the fun part of fashion. :-) I had a black bra under haha, if that was what you meant? Hugs!

    Reply
  • Janni on

   Haha, you’re absolutely right! You can’t like all of it. :-) I actually like pants that’s a bit shorter, I’m not a big fan of the ones that’s perfectly long. Have a lovely day sweetie, hugs!

   Reply
 2. Sandra on

  SÅ snyggt!!! Du är så jäkla grym som bara provar dig fram när det kommer till kläder, hade aldrig kommit på tanken att göra en klänning till en tröja haha! Din stil alltså, rätt alla gånger. Puss snygging!

  Reply
 3. Fanny on

  Hej hej! Här kommer jag med ett stycke konstruktiv kritik / önskemål (mer ett önskemål faktiskt, konstruktiv kritik låter så hårt på något vis) Jag måste såklart börja med att vara positiv och säga att jag älskar din stil och du tar jättefina bilder, MEN dina outfitbilder visar väldigt sällan dina skor ordentligt! Det är bilder rakt framifrån och man ser i stort sätt bara färgen på skon. Därför önskar jag Närbilder på skor tagna från sidan i framtiden! Kram och Gott nytt år! :)

  Reply
  • Janni on

   Hej söta! Åh tack för input, det är precis sånt här jag vill veta annars kör jag bara på som vanligt. :-) Då ska jag komma ihåg det, sko-bilder kommer1 Kram och gott nytt år till dig också. <3

   Reply
 4. Kristina on

  Hi Janni, I’m in love with that dress but I’m not sure in what size to buy that. I normally wear small, sometimes XS (EU 32/34). What would you suggest to get since returning from Germany to Sweden would probably be a bit tricky.
  Cheers
  Kristina

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)