MENU
17:49 | November 28, 2014

GOTHIA TOWERS

Uncategorized
janni-deler-gothia-towerDSC_5879janni-deler-gothia-towerDSC_5885janni-deler-gothia-towerDSC_5880janni-deler-gothia-towerDSC_5888janni-deler-gothia-towerDSC_5882

Just checked in to this room, love the panorama window!

Vad långt det kändes till Göteborg, har suttit i bilen hela dagen känns det som. Nu är vi iallafall framme, vi checkade precis in på Gothia Towers där vi ska bo hela helgen. Superfint och fräscht! Jag ser ju rätt sliten ut efter en hel dag i bil men vi ska bara vila ikväll, ett möte inför imorgon är det vi har på schemat bara. :-) Vad ska ni göra i helgen? Dags att fräscha upp sig lite sen möte och middag, hörs senare eller imorgon. Puss fina ni! <3

//It felt like a long way to Gothenburg, feels like we’ve spent the whole day in the car. Now we’re finally here, checked in at the Gothia Towers where we will stay this weekend. Super nice and fresh! I look pretty tired after a day in the car but luckily we will just chill tonight, a meeting about tomorrow is all we have planned. :-) What are you guys up to this weekend? Time to freshen up and hit the meeting and have dinner, talk to you later or tomorrow. Hugs babes! <3

6 Responses to “GOTHIA TOWERS”

Leave a Reply

  • (will not be published)