MENU
14:21 | November 19, 2014

THIGH HIGH BOOTS

OUTFITS
5F4A67645F4A67715F4A67535F4A66925F4A67455F4A6717 copy5F4A6742

Carin Wester jacket (here!)/ Kappahl sweater/ Chanel bag/ Nelly.com shoes (here!)

Här kommer en look från förra veckan, det var inte riktigt lika kallt då. ;-) Älskar att ha lårhöga boots och stickad tröja, tycker det är så sjukt snyggt! Alltså de här skorna, har nog aldrig haft ett par skönare klackar. Hade kunnat gå runt en hel dag i dessa, utan problem. Blir alltid lika nöjd när man märker det med nya skor haha! Får se om det blir några outfits tagna nu när vi är här i vinter-vädret, ska försöka iallafall. Puss så länge, hörs när vi är framme i Innsbruck. <3

//Here’s a look from last week, it wasn’t as cold then. ;-) Love to have thigh high boots and knitted sweaters, I really think it’s so nice! And these shoes, don’t think I’ve ever had a more comfy pair of heels. Could walk around in these all day without any problems. Always get super happy when I notice that with new shoes haha! We’ll see if there will be any outfit shoots now when we’re in the winter weather, at least I will try. Hugs babes, talk to you when we arrive in Innsbruck. <3

9 Responses to “THIGH HIGH BOOTS”

  1. kristina on

    really good outfit. At first I did not like the shoes but now i love them. and the sweather is perfect.
    Seriously you are one of the best blogger I know.

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)