MENU
15:24 | October 30, 2014

CANGGU

TRAVEL
janni-deler-canggu-baliDSC_4541 janni-deler-canggu-baliDSC_4543 janni-deler-canggu-baliDSC_4544 janni-deler-canggu-baliDSC_4552janni-deler-canggu-baliDSC_4533

Hung out at Canggu beach today, didn’t feel well enough to surf but it was nice to watch!

Hittade världens coolaste vägg idag påväg ner till stranden, finns faktiskt riktigt många balla ställen här. Älskar sånt! Jag kände mig för svag för surfen idag igen, trodde det skulle bli bättre under dagen men VÅGade (höhö) inte ge mig ut och surfa vågor. Jag chillade på stranden med världens sötaste lilla tjej och hundvalp medan killarna surfade ett tag. Efter det cyklade vi till ett lunchställe jag ska visa er sen. :-) Puss! <3

//Found the coolest wall today on our way down to the beach, there’s actually a bunch of cool places here. Love that kind of stuff! I felt too weak to do some surfing today, didn’t feel like my body wanted to. I just chilled at the beach with the cutest girl and her puppy while the guys were surfing for a while. After that we borrowed some bicycles and went to a lunch place I will tell you more about later. :-) Hugs! <3

2 Responses to “CANGGU”

    • Janni on

      Haha, jag vågar och det skulle du också men har mått dåligt senaste två dagarna så har inte kunnat surfa nu i slutet på resan… :-( Det är bara ge sig ut en gång så kommer du märka att du inte behöver vara rädd! Kram!

      Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)