MENU
14:42 | September 30, 2014

WATER ANIMALS

Uncategorized
janni-deler-janni-deler-monaco-beachDSC_0764janni-deler-monaco-beachDSC_0754janni-deler-monaco-beachDSC_0751janni-deler-monaco-beachDSC_0797janni-deler-monaco-beachDSC_0746

Hahaha you can really tell how scared I was for all the fishes in there…

Hahaha, höll på att dö av skratt när jag såg den första bilden! Det var stora fiskar i vattnet och jag var ju inte lite rädd… ;-) Tillslut vågade jag hoppa i vattnet iallafall, Jon sa att dem skulle flytta på sig vilket dem gjorde. Yes, ibland är jag en fegis! Skönt att solen skiner här hemma, men det är riktigt kallt idag. Hade gärna glidit ner på stranden i eftermiddag, men det får jag vänta med ett tag. Borde egentligen flytta till ett varmare land på heltid, jag blir alltid så kall när hösten kommer. Ska försöka få Mira att komma till mitt gym ikväll så vi kan gå på ett konditionspass ihop (och bli varm hehe), alltid roligare att träna tillsammans. Hoppas ni har en fin dag <3

//Hahaha, I was laughing so hard when I saw the first pic! It was really big fishes in the water and I was pretty scared… ;-) After a while I went in the water, Jon told me they would move which they did. Yep, I’m a coward sometimes! The sun is shining here and that’s nice, but it’s actually really cold today. Would love to go to a beach later on today, but I guess I have to wait for that. Should move to a warmer country full time, I always get so cold when fall is coming. Will try to get Mira to my gym tonight so we can go on a cardio-session together (to get warm hehe), so much more fun to do it together. Hope you guys have a great day <3

14 Responses to “WATER ANIMALS”

 1. sonia on

  hur ser en vanligt dags matintag ut för dig? hur många ggr per dag äter du och vad äter du? kul å veta då du är så jääävla snygg

  Reply
  • Janni on

   Oj oj oj, vääldigt olika… Har varit i en ätar-period nu när jag är konstant hungrig haha! Men jag brukar i vanliga fall äta 5-6 gånger om dagen beroende på när jag vaknar/går och lägger mig. Jag gillar att äta ofta men mindre portioner, annars blir jag så sur där emellan! ;-) TACK, stor kram! <3

   Reply
 2. antonia on

  hahahahahahah LOVE the first pic <3 this is soo me, i hate this fishes and everything in the sea as well ;) hahahah thanks for sharing this :-* love that you not only post this perfect-looking, perfect light, pics. do you know what i mean? you are just adorable <3

  Reply
  • Janni on

   Oj vad tråkigt att höra… Men man kan väl inte underhålla alla, lite onödig kommentar från din sida bara kan jag tycka. ;-) Ha det så bra, hej då!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)