MENU
9:04 | September 30, 2014

RIVER ISLAND EVENT

Uncategorized
janni-deler-river-island-eventIMG_2783janni-deler-river-island-eventIMG_2794janni-deler-river-island-eventIMG_2803riverislandeventjanni-deler-river-island-eventIMG_2823janni-deler-river-island-eventIMG_2824janni-deler-river-island-eventIMG_2839janni-deler-river-island-eventIMG_2845janni-deler-river-island-eventIMG_2856

Some more pics from this weekend at the River Island-event, so much fun with Johanna and Lisa!

Good morgon på er! Här kommer lite mer bilder jag fick från i lördags och eventet vi hade med River Island. Alltså hur kul är det med fotobås!? Hade velat ha ett eget här hemma haha, även om det aldrig skulle få plats. ;-) Är faktiskt riktigt glad att River Island äntligen har öppnat här i Stockholm, en stor del av min garderob är därifrån så det gör det ju lite roligare när det finns i samma stad. Superkul att träffa er iallafall, blir alltid lika glad när ni kommer fram och kramas. <3 Nu fortsätter mitt mötes-maraton jag har nu när jag är hemma, så vi hörs sen. Puss!

//Goood morning guys! Here’s some more pics I got from the event we had with River Island last saturday. How fun is it with photo-boots!? Would love to have one at home haha, even if I for sure don’t have the space for it. ;-) I’m actually really glad about River Island opened a store here in Stockholm, a big part of my closet is actually from there so it makes it a bit more fun when there is one in the same city. So fun to meet some of you as well, I always get so happy when you come up to me for a hug. <3 Time to continue my meeting-marathon I have now when I’m home, talk to you soon. Hugs!

5 Responses to “RIVER ISLAND EVENT”

Leave a Reply

  • (will not be published)