MENU
16:43 | September 29, 2014

CASUAL MONDAY

OUTFITS
janni-deler-casual-mondayDSC_1066janni-deler-casual-mondayDSC_1037janni-deler-casual-mondayDSC_1068janni-deler-casual-mondayDSC_1045janni-deler-casual-mondayDSC_1055 copyjanni-deler-casual-mondayDSC_1063janni-deler-casual-mondayDSC_1039janni-deler-casual-mondayDSC_1041janni-deler-casual-mondayDSC_1033janni-deler-casual-mondayDSC_1042

River Island glasses/ Brandy Melville top/ Pants from Spain/ Marc by Marc Jacobs & Imso bracelet (golden one here!)/ Céline bag/ Zara shoes (here!)

Idag blev det en typisk “jag har ingen aning om vad jag ska ta på mig”-look, tänkte att det kanske kan vara kul med såna ibland också. ;-) Skulle iväg tidigt imorse så hade inte tid att tänka, då brukar det ofta bli skinnbyxor, grå/vit/svart t-shirt, kavaj och ett par sneakers. Tycker alltid det funkar! Hur mår ni idag? Berätta! Vill snacka lite. :-) Puss på er <3

//Today’s a typical “I have no idea what to wear”-look, thought it would be fun with those kind of outfits too sometimes. ;-) Had to leave early this morning so didn’t have time to think, usually ends up with leather pants, a grey/white/black t-shirt, blazer and sneakers. Always works! How are you guys today? Tell me! Feel like chatting a bit. :-) Hugs babes <3

45 Responses to “CASUAL MONDAY”

 1. antonia on

  OMG love the top…do you have the link for it??? i looove how if falls at the cleavage *.*

  thank you for asking. how are you today???? is everything ok with you? :) what are you upcoming plans for the week?

  i am a bit tired today like always on mondays ;) but besides that i am good :-* <3

  Reply
 2. Sofie on

  Jag mår bra! Eller ja.. Jag har lite ont i huvudet, men det är självförvållat. Efter en period av alldeles för mycket jobb, för dålig kost och ingen träning (långdragen förkylning) mår kroppen inte tipptopp, men nu har jag tagit mig i kragen. Idag styr jag upp kosten (därav huvudvärken, sockerabstinens deluxe!) och imorgon har jag faktiskt tagit ledigt. På en tisdag! Om jag bara kunde vakna upp frisk så att jag kunde träna också skulle livet vara perfekt.

  Tack för en superhärlig blogg!

  Reply
  • Janni on

   Men stackare, ta hand om dig! <3 Tycker det låter smart, varför inte ta en tisdag off!? ;-) Hoppas du mår bättre snart, smartare att vila någon dag extra innan man börjar med träningen så man inte hamnar på ruta ett igen. Jag har vilat från träningen också så tänkte dra och köra ett pass idag! Alltid svårt att komma tillbaka efter en paus men man vet ju hur skönt det är efteråt! Kram fina du <3

   Reply
  • Janni on

   Härligt att höra! :D Haha, sötnos vad glad jag blir. Det är detaljerna som gör det lilla extra… ;-) Stor kram, ha en fin måndag!

   Reply
 3. Effie on

  ahahah brillant post, love this kind of outfit! My “I have no idea what to wear” outfit looks quite similar or when I am working it’s more like skinny black pant- blue shirt , a fancy bag and flat ballerina’s ;)
  Still looking for a new job and got another interview, fingers crossed for me please xxxxxxxxxxxxxx
  have a great week!!

  Reply
  • Effie on

   awww..And also I had a question for you and your perfect body ahah! Do you have specific exercises/workout for calves? to make them slimmer and not bigger :)???

   Reply
   • Janni on

    Haha sweetheart, no one is perfect and everyone is perfect, if you know what I mean… ;-) Hmm no I don’t, I think you get them in your workout when you do walking, running and leg-exercises. :-) But I’m not the right person to ask haha! Big hug! <3

    Reply
  • Janni on

   Sounds like something I would wear too, except the ballerinas… Never really been comfortable in those even though I think it looks so good on everyone else… ;-) OH MY, fingers and toes crossed for you sweetie, kill it!!! <3

   Reply
 4. Maria on

  Efter en lång och tuff dag hamnade jag på din blogg, första gången! Hur har jag kunnat missa denna toppenblogg??
  Jag blir inspirerad mig att våga mera i min klädstil, har varit lite för enkelspårig känner jag.

  Ha en fortsatt trevlig Måndag!!

  Reply
  • Janni on

   Men vad härligt att höra, välkommen hit! :-) Det tycker jag du gör helt rätt i, kläder ska ju vara kul och jag älskar färg som du kanske märker. Lek lite och känn vad du gillar, man kan ju göra så mycket med kläder! ;-) Stor kram! <3

   Reply
 5. Elina on

  Mår ganska bra, trots måndag och allt! Känner mig dock lite stressad och har tusen saker på gång i mitt huvud som jag snart måste skriva ner innan jag rör ihop allting. Är jag den enda som tänker så haha, skriver ner mina tankar och saker som ska göras för att kunna se allt tydligare?
  Aja, tack för en otroligt bra blogg Janni! Väldigt inspirerande <3

  Hoppas du mår bra,
  Kram

  Reply
  • Janni on

   Härligt att höra! Känner igen mig haha, vet inte hur många listor jag gör varje dag där jag skriver ner allt jag ska/vill/måste göra. Känns skönare att ha det nerskrivet så man slipper komma ihåg allt! ;-) Så NEJ, du är inte ensam! Tack för fina ord, blir så otroligt glad. STOR kram <3

   Reply
 6. Lillan on

  Hej! Funderar på att köpa likadana sunnies, dem är ju så sjukt snygga! Har du polariserat glas? Funderar att beställa hem på internet men glaset ser inte lika svart ut som det gör på dina, och det är så jag vill ha dem..

  Trevlig kväll!

  Reply
  • Janni on

   Hej och tack! :-) Nej, det är inte polariserat glas i dessa… De var så här svarta när jag köpte de haha! Detsamma till dig, kram!

   Reply
 7. Olivia on

  Hej! I love your blog its so fresh and you have a beautiful pictures:) You are such a great inspiration for me! Im a bit tired today like always after weekend… what about you?

  Greetings from Finland!

  Reply
  • Janni on

   Hey sweetie and thanks for your sweet words! <3 I'm a bit tired too, but will go for a workout now so hopefully I will get some energy out of it… ;-) Big hug sweetie!

   Reply
 8. Frida on

  Hejsan,
  Varför får vi inte se mera av din lägenhet? Vet att det är flera som har kommenterat det förut så tycker att det är påriden att ett sådant inlägg kommer?!
  De små glimtar man har sett hittils har inte precis imponerat men inredning är ju mycket en helhet och därför vore det så coolt att se hur du bor!

  Reply
  • Janni on

   Halloj! Ja du, det är helt enkelt för att det inte är så mycket att visa haha! Den är ganska liten och kläder all over the place… ;-) Jag är ju inte här hemma så ofta så har inte lagt ner speciellt mycket tid på mitt hem men tänkte göra ett ryck snart och då kan jag visa vissa delar. Kram!

   Reply
   • Frida on

    Okej då är jag med!
    Förstår att du inte är hemma så mycket men tror ändå att det i längden är rätt värt att lägga lite energi på att fixa hemma så att man gillar att komma hem!
    Fick just coolast idéen: varför inte göra nått samarbete med någon inredningsblogg? De hjälper till med din lägenhet och du hjälper dem med någon cool outfit?!

    Reply
    • Janni on

     Jo jag vet, ska försöka prioritera det men har så mycket annat jag hellre gör när jag väl är hemma. Som att träffa familj/vänner och fixa med möten osv… Men jag håller med dig! Haha, grym idé!!! Får kolla om någon är intresserad. ;-) Kram!

     Reply
 9. Elin on

  Så snyggt!
  Usch idag har jag en riktigt dålig dag, allt har gått emot mig och jag vill bara dra täcket över huvudet och hoppas på att morgondagen blir bättre så att jag blir den där glada och härliga Elin igen. Hoppas att du mår bra Janni!

  Reply
  • Janni on

   Men stackare! <3 Morgondagen kommer bli grym, skickar över lite energi och bra tankar haha! ;-) Jag mår bra, trött och seg men det brukar vara så på måndagar. Konstigt nog! STOR kram <3

   Reply
 10. nadine on

  Hi janni
  My english is so bad, i can’t write you a lot! ;)
  But i loooooove your blog. You inspiring me all day for my own healthy lifestyle. Dank you and hugs form switzerland :)

  Reply
 11. Hanna on

  Hej bästa du!
  Har haft skolfoto idag, alltid lika roligt! Jag och skolfoto går verkligen inte ihop, hur mycket jag än fixar mig så blir jag alltid lika missnöjd varje gång korten handlar brevlådan! Haha sånt är livet!
  Men annars har jag haft en bra dag! Hoppas att du också har haft det!
  Och så vill jag bara tillägga att du är så grym på många sätt! Dina kläder och utseende är to die for! Du är en grym tjej helt och hållet!

  Reply
  • Janni on

   Hej fina! Haha, jag känner igen den där.. ;-) Det blev säkert bra! Jag har haft en bra dag också, lite trött bara men annars toppen! TACK, vad du är underbar!! Blir så otroligt glad <3

   Reply
 12. Tereza on

  Hey beauty! I’m getting ready for my first day of Kayla Itsines BBG-gonna die:). My day has been busy so after the insane workout I’m gonna fall into my bed and die:)
  Have a nice afternoon, so excited about the news with Jon and his skiing career, he’s my idol for 10 years, exactly when I started to date my BF who is skier as well. Life is funny:) greetings from Czech republic

  Reply
 13. Maaike on

  Hey Janni! I like your outfit, love those simple styles! And the top is perfect, the deep V neck makes it a bit less simple than just a plain grey t-shirt. Hope you’ll have a great week! I just finished a boot camp class and will be having a week of university and some fun things, a dinner with my sorority and my boyfriend will come over again :-D Hugs and kisses

  Reply
  • Janni on

   Thanks a lot sweetie! I like it too, it’s really soft and comfy as well so that’s nice. ;-) Good job!! I just did a workout as well hehe… Sounds like a super fun week, enjoy it sweetheart! <3

   Reply
  • Janni on

   Halloj! Den är säkert 5 år gammal från Miami så den finns garanterat inte kvar… :-( Men TACK för dina underbara ord, gör mig så otroligt glad. Stor kram!

   Reply
 14. Maja ♥ on

  Du har så himla fin stil :)
  Jag har varit i skolan idag och det har varit en bra dag utom att jag haft sprängande huvudvärk och var tvungen att vila istället för att träna…

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)